Stationbikes.nl

Stationbikes.nl

Voordelige en 100% functionele tweedehandse fietsen koop je bij Stationbikes.nl. Volledig rijklaar en gratis thuisbezorgd!
6,6
7 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 7 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

 • Kim
  Review voor Stationbikes.nl

  Hele snelle levering! Fijne fiets en doet wat het hoort te doen. Geen gebreken! Ik ben ontzettend tevreden.

 • Irena
  Review voor Stationbikes.nl

  Vreselijke fietsen die veels te duur worden verkocht

 • Hoe beoordeel je Stationbikes.nl?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Jeff
  Review voor Stationbikes.nl

  Fietsen zijn roestbakken, scheef en fietsen voor geen meter. Betaal je veels te veel en dan heb je alsnog een lekke band binnen een maand.
  Troep dus.

 • Davey vercoelen
  Review voor Stationbikes.nl

  Ik was opzoek naar een fiets en zo op stationbikes.nl terecht gekomen omdat ze ook gratis de fiets naar je komen bezorgen binnen 2-3 dagen. Via whatsapp contact gehad omdat ik nog een aantal vragen had over welke fiets bij mij het beste zou passen. Antwoorden op mijn vragen waren bijna altijd binnen 15 minuten beantwoord. Ze hebben ook gevoel voor humor, wat ikzelf enorm aangenaam vond zodat het verloop van de aankoop niet té formeel is, voelde me meer comfortabel en kreeg ook het gevoel dat ze ook in het belang van jou denken. Toen ik eenmaal de fiets besteld had, gaven ze me er zelfs gratis een ringslot bij, puur vanuit hun zelf. Ook hebben ze er ook gratis snelbinders opgemonterd, gratis. Lang geleden dat ik zo goed als klant behandeld ben geworden. Dit is echt de manier hoe je als zaak, moet ondernemen en hier kunnen er vele van leren. Een oprechte en verdiende 10/10 voor zaken doen. En mocht je twijfelen om hier een fiets of brommer te kopen, je zult absoluut geen spijt krijgen om hier een fiets te kopen. Nogmaals goed bezig Stationbikes.nl! - Davey

 • Ilona
  Review voor Stationbikes.nl

  Echt een stationsfiets ! Overgespoten roestbak , lampie van de action( is er al afgevallen) en geen slot inbegrepen , 6x teveel betaald maar ben toch blij met mijn gepoten barrel , zelf nog ff bijspuiten eerdaags ;)

 • Mitchell
  Review voor Stationbikes.nl

  Goede en mooie fietsen voor een hele goedkope prijs

 • Stephanie
  Review voor Stationbikes.nl

  Fijne webshop! Je krijgt absoluut waar voor je geld met een goedkope fiets van goede kwaliteit en supersnelle gratis thuisbezorging!