Bionera NL
Onze Bionera Moss Cream haalt zijn effectiviteit uit de bewezen kracht van de natuur. Het nieuwe verouderingsconcept van celkernactiviteit gaat tekenen van huidveroudering tegen.
8,3
90 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 22 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

  • Ria
    Review voor Bionera NL

    Geweldige service, het bestelde product voldeed niet aan de verwachtingen, na melding daarvan volgde een zeer snelle en klantvriendelijke afhandeling. Alle lof hiervoor.

  • Anja de kuijper
    Review voor Bionera NL

    Ik gebruik het 5 maanden ik lees dat sommige mensen schrijven binnen 1 week resultaat dat kan niet
    Na 5 maanden weinig resultaat maar blijf eigenwijs dat ik ben proberen wie weet

  • Hoe beoordeel je Bionera NL?

    Hoe beoordeel je deze webwinkel?
     
  • Barbara Winters
    Review voor Bionera NL


    Ik zag de crème in mijn lokale drogisterij al voorbij komen. Ik bestelde het online en ik kan over de 3 weken dat ik het tot nu toe gebruik alleen maar positieve dingen melden. Dit product is het enige dat ik gebruik, dus ik kan dat - vind ik - heel goed beoordelen.

  • Saskia
    Review voor Bionera NL

    Ongelofelijke afzetterij. Nog maar 50ml in een potje ipv 100ml maar wel voor hetzelfde geld. Ik voel me besodemieterd, laatste keer dat ik het gekocht heb.

  • Anoniem
    Review voor Bionera NL

    Belooft veel, doet weinig.

  • Sonja
    Review voor Bionera NL

    Verdubbeling in prijs van € 69,90 voor 100 ml naar € 69,90 voor 50 ml. Dit kan echt niet. Koop hem niet meer.

  • Anne de Jong
    Review voor Bionera NL

    Persoonlijk gebruik ik deze crème al maanden elke dag.

    Eén van de geleverde crèmes is tijdens het leveringsproces vernietigd. Maar Bionera betaalde alles binnen 3 uur na mijn klacht terug. Wat een service.

    Sterk aanbevolen!

  • Mona van der Vaart
    Review voor Bionera NL

    mijn favoriete crème!

    levering was er binnen 2 dagen.

  • Mimi
    Review voor Bionera NL

    Ik net pot mossencreme binnen. Voor hetzelfde geld, maar liefst 69,95 (!!!) nu 50 ml in pot ipv 100. Laatste keer dat ik dit doe. Botox goedkoper.

  • Zon
    Review voor Bionera NL

    Helpt echt niet. Helemaal geen resultaat

  • Skyler
    Review voor Bionera NL

    Eerdt 100ml voor 69.96. Nu 50 ml voor 69.96.

  • PJ
    Review voor Bionera NL

    Bionera doet aan consumenten bedrog. De "oude 100 ml. versie" van deze overigens heerlijke crème kostte € 69,95 en was voldoende voor 3 maanden.
    Ik heb nu ook de verbeterde vernieuwde versie gekocht voor dezelfde prijs van € 69,95 en hier blijkt ineens maar 50 ml. in te zitten! Je ontvangt dus voor hetzelfde geld 50 ml ipv 100 ml wat een prijsstijging is van 100%! Bionera onderbouwd dit met het argument dat het een vernieuwd en verbeterd product is. Een prijsstijging is dan inderdaad verklaarbaar, maar een prijsstijging van 100% gaat er bij mij niet in. Naar mijn mening is dit consumentenbedrog van de bovenste plank.

  • Rdh
    Review voor Bionera NL

    Waardeloos middel, beloofde effect kan je vergeten!!! Alleen de verkoper wordt er beter van. Al dat soort huidmiddeltjes zullen geen effect hebben op de kwaliteit van de huid.

  • Jose
    Review voor Bionera NL

    Na een maand de moscreme gebruikt te hebben zie ik alleen maar meer rimpels zelfs.
    Jammer van mijn geld helaas.
    Ps Ik ben 70 jaar, misschien te oud voor die crème?

  • Nellie
    Review voor Bionera NL

    Waarom wordt mijn negatieve revieuw niet op jullie website geplaatst? Vraag mij af wat er werkelijk in het potje zit, want ik zie na 2 mnd nog steeds geen verschil en de crème smeert niet fijn en laat gedurende de dag en vettige laag achter.

  • Miranda
    Review voor Bionera NL

    Ik heb de producten ontvangen, en het bevalt super.

    Antwoord van Bionera NL

    Hi Miranda,

    Mijn excuses voor de miscommunicatie. Heel vervelend voor u!

    Ik vermoed dat mijn collega bij de klantenservice probeerde uit te leggen dat men normaal gesproken 3 potjes krijgt, wanneer men klikt op link hiervoor, aangezien dit een online website is en deze dan automatisch 3 potjes verstuurd naar u. Aangezien u via de "normale bestelwijze" en niet via de promotielink gekocht heeft, kan de computer niet zien dat u eigenlijk gebruik wilde maken van deze link.

    Op online websites moet men echt op de link klikken om de betreffende promotie te krijgen. De klantenservice is enkel aanwezig als u niet weet waar uw pakketje is of uw bestelling retour wenst te sturen, maar niet weet waarheen bijvoorbeeld. Wat de medewerkers in de klantenservice kunnen doen hiermee, is helaas beperkt.

    Natuurlijk kan ik mij ook voorstellen dat u wel graag deze promotie zou willen krijgen, want dan heeft u een extra pot moscreme. Graag kijk ik samen met u even naar een oplossing hiervoor. Ik zal u even een email sturen, zodat we hier samen naar kunnen kijken en hoor graag een reactie van u hierop.

    Wij zijn ook gewoon een kleine start up met jonge mensen die graag natuurlijke producten willen verkopen. Ik hoor graag van u per email.

    Warme groet,
    Lisa

  • Erica
    Review voor Bionera NL

    Product werkt niet en voor de 30dgn geld terug garantie moet u rekening houden met weekenden want 1 dag te laat melden dan vervalt deze 'garantie'
    Weggegooid geld helaas

    Antwoord van Bionera NL

    Hi Erica,

    Het spijt me te horen dat u niet tevreden bent over de crème. Tot nu toe hebben we hoofdzakelijk verbazingwekkende resultaten met onze crème en onze medewerkers helpen u graag om te kijken waaraan dit ligt.

    Natuurlijk werkt de crème bij de een sneller dan bij de ander, dus het kan zijn dat het bij u iets langer duurt of dat u bijvoorbeeld beter eerst een hydraterend serum kunt aanbrengen en dan daaroverheen de crème. Het is even uitproberen, maar wij denken graag even met u mee.

    Ik begrijp dat u liever de crème wilt terugsturen en dat u buiten de 30 dagen niet-goed geld terug uitkwam. Dat is spijtig, maar dit is wel normaal voor zo'n lange retour garantie. U heeft de crème een maand mogen uitproberen, daarna wordt ervan uitgegaan dat deze u bevalt en kunt u de crème niet meer retour sturen.

    Wij vinden het echter wel erg vervelend voor u dat u niet samen met ons op zoek wilt gaan naar een oplossing hiervoor en aangeeft dat het om weggegooid geld gaat. Ik ga u even een email sturen om te kijken wat we kunnen doen zodat de crème beter werkt bij u en dat u gelukkiger bent met de situatie.

  • Nadine
    Review voor Bionera NL

    Fe Moscream heeft niks verbetering gebracht aan mijn huid, naw14 dagen gebruik. Een grote teleurstellingl

    Antwoord van Bionera NL

    Hi Nadine,

    Het spijt me te horen dat u niet gelukkig bent met onze moscreme.

    Tot nu toe heeft onze crème verbazingwekkende resultaten bij onze klanten, maar het kan natuurlijk zijn dat het bij u iets langer duurt of dat we de methode van gebruik iets moeten aanpassen voor u.

    Mag ik u vragen hoe u de crème heeft gebruikt? Over het algemeen duurt het wel even voordat de crème gaat werken. Uw rimpels zijn ook over meerdere jaren gevormd, dus u dient de crème wel wat langer dan 14 dagen te gebruiken. Daarom geven we ook de 30 dagen niet-goed geld terug, in plaats van de wettelijk verplichte 2 weken. Dan kunt u het even goed en wat langer uitproberen.

    Graag bespreek ik dit met u per email verder en zoek ik met u naar een betere manier van gebruik, zodat de crème wel bij u gaat werken. Kunt u mij aub even een emailtje sturen op info@bionera.nl met erbij de vermelding: nav Webwinkel Keur tnv Lisa.

  • Karine Machiels
    Review voor Bionera NL

    Heel snelle levering met de gegevens om de bestelling terug te sturen en je geld terug te krijgen, maar ik zou niet begrijpen dat er iemand spijt zou hebben van haar/zijn aankoop!

    Antwoord van Bionera NL

    Dank voor uw lieve beoordeling, Karine! Fijn om dit te horen van u!

  • Narda willems
    Review voor Bionera NL

    Fantastische creme,de eerste die bij mij echt helpt.Ik zag na een week al duidelijke verbeteringen,nu vervagen zelfs kleine lijntjes.Kortom een TOPPER!

    Antwoord van Bionera NL

    Heerlijk, Narda! We zijn zo blij met deze ongelofelijke feedback van je!