Neon XL

Neon XL

Neon XL is een bedrijf dat gespecialiseerd is in LED en neon lichtreclames. Dit kan zowel op eigen design als bestaande ontwerpen uit ons assortiment.

Een lichtreclame is een opvallende accessoires dat overal past. Of het nou een slaapkamer of kantoor is. Hierdoor wordt er een mooie sfeer gecreƫerd.

Tevens is het een opkomende trend. Steeds vaker zie je het voorbij komen. Lichtreclames aan de muur, voor het raam of op kantoor. Zowel voor bedrijven als particulieren is dit een manier om je gevoel of bedrijf te presenteren. Door bijvoorbeeld een logo of quote.

Bij Neon XL kunt u uw creativiteit en gevoel omzetten in iets tastbaars. Daarnaast streeft Neon XL naar een goede prijs voor de hoge kwaliteit die wij aanbieden. Zo willen wij de gave lichtreclames ook betaalbaar maken voor particulieren.
10
2 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
  • Mario De Witte
    Review voor Neon XL

    Ik heb hier een neon besteld en service en verzending is en was perfect. Als ik nog een neon verlichting moet hebben zal het hier wel zijn!!!! Bedankt ik stuur alvast de site door naar vrienden van mij die ook een mancave hebben!! Tot snel grtjs Mario

  • Jasper
    Review voor Neon XL

    Super mooie custom LED laten maken voor in de keet! Makkelijk bestuurbaar via de afstandsbediening en Sander van NeonXL heeft ook netjes mijn vragen beantwoord

  • Hoe beoordeel je Neon XL?

    Hoe beoordeel je deze webwinkel?