AyeKids
AyeKids is een webshop vol met leerzame kinderproducten.Welkom bij AyeKids! De enige online shop waar je het leukste speelgoed kan vinden voor alle kinderen van 0-12+ jaar. Onze producten zijn, naast leuk en innovatief, ook gecertificeerd veilig en duurzaam. Met ons speelgoed kunnen jouw kinderen op een veilige manier uren speelplezier beleven!

AyeKids staat voor...
Goede, innovatieve en veilige producten. Kinderen van de leeftijden 0-12+ leren het best, spelenderwijs. Goed speelgoed zien wij daarom als een basisbehoefte voor alle kinderen wereldwijd. Dit houdt in dat wij staan voor producten die kinderen spelenderwijs vermaken, helpen ontwikkelen en vrolijk maken!

Daarnaast is ons gehele assortiment milieuvriendelijk en 100% veilig zijn.

Wat maakt AyeKids speelgoed uniek?
We kunnen je allerlei redenen geven waarom ons speelgoed geschikt is voor jouw kind(eren), en wat het zo uniek en innovatief maakt. Maar waar het bij ons echt om draait, is dat AyeKids wordt geassocieerd met speelgoed dat voor elk kind plezierig is om mee te spelen, op elk moment van de dag. Spelenderwijs zichzelf ontwikkelen met producten die een veilige speelomgeving creëren. Zodat jij als ouder je geen zorgen hoeft te maken als jouw kind uren zoet is met het speelgoed van AyeKids!

Onze producten zijn…
Voor alle kinderen die nog in de leeftijdsfase zitten waarin ze zichzelf spelenderwijs ontwikkelen, op welk niveau dan ook. Dit doen ze al vanaf dat ze 0 zijn tot 12+ jaar. AyeKids biedt daarom producten aan voor verschillende leeftijdscategorieën. Van 0-3 jaar, 3-5 jaar, 5-8 jaar, 8-12 jaar en 12+. Want uw kind is namelijk nooit uitgespeeld. Daarom hebben we passende producten voor zowel je kleine, als kids boven de 12 jaar.

Ons assortiment:
Heb je nog geen sneak peak genomen in ons assortiment? Voor elke kind en elke gelegenheid bieden wij leuke, innovatieve producten aan. Denk aan een waterspeelmat voor uw kleine, een 3D pen voor de kinderen die al leren schrijven, of een kindertablet voor de educatieve ontwikkeling van je kind. Neem snel een kijkje in ons assortiment!

Klantenservice:
Bij hoogwaardige producten hoort vanzelfsprekend een hoogwaardige klantenservice. Het team van AyeKids besteed veel aandacht aan goede en persoonlijke service. Heb je vragen over ons speelgoed of ben je benieuwd naar de levertijd van een bestelling? Je kan ons altijd bereiken en mochten wij niet dezelfde dag reageren, dan pakken we uw bericht meteen de volgende dag op. Een tevreden ouder is een tevreden kind!

Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 22-09-2023 stopgezet

7,0
56 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 8 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

 • Sander
  Review voor AyeKids

  Via mail contact gehad over retour horloge. Na deze opgestuurd te hebben nooit meer iets vernomen. Krijg ze ook niet meer te pakken.

 • Bea Van Rijthoven de Bekker
  Geverifieerde klant van AyeKids

  Fijne levering. Goede voortgangsregistratie!
  Gewoon goed dus 👍🏽

 • Sinje
  Review voor AyeKids

  Horloge gewonnen via Instragram. Uiteindelijk na enige tijd een beschadigde gebruikte horloge ontvangen zonder simkaart. Hierop geen antwoord meer ontvangen. Ook niet op de vraag welke simkaart erin moet. Bizar slecht in antwoorden.

 • Sander
  Review voor AyeKids

  Op marktplaats bied men met hun bedrijfsaccount de tablet aan voor €50.
  Berichten gestuurd maar geen reactie.
  Toen het telefoonnummer 0732091601 gebeld wat op hun website staat en gevraagd waar we de tablet kunnen op halen.
  Een adres in Lelystad.
  Daar naar toe gereden, maar daar wist niemand iets van de tablets??? (Voor niks naar Lelystad gereden😡
  Weer naar het hoofdkantoor gebeld.
  Antwoord: ja ja we zullen vragen of de persoon daar contact kan met u kan opnemen via marktplaats
  Nooit meer wat gehoord.

  Nu moest ik de tablet spoed bestellen ( aangezien de verjaardag over 2 dagen is) voor de prijs op de normale website😡

 • Sharona
  Geverifieerde klant van AyeKids

  Er stond voor 23.59 besteld morgen in huis. Dat was dus niet zo. Vele mailtjes gestuurd en weinig reactie. Zelfs nog gebeld en werd er gezegd dat er op zaterdag niet eens werd geleverd. Toen ik een mail stuurde dat ik me geld terug wou en ze die tablet mochten houden kreeg ik ineens snelle reacties op mailtjes. Tot op heden nog steeds geen tablet

 • Laura Decoster
  Geverifieerde klant van AyeKids

  Geven reclame dat ze meteen leveren. Besteld op 7/1. Nu 16/1 en nog steeds niets ontvangen. Wel al betaald uiteraard.

 • Genesis
  Geverifieerde klant van AyeKids

  Mijn product kwam later binnen dan aangegeven op de website. Daarnaast is het binnen gekomen zonder Lebara simkaart en een screen protector voor de Smart Watch!

 • Ton van den Broek
  Geverifieerde klant van AyeKids

  Erg snelle en goed te volgen levering. Goede service nazorg