Het Woonlokaal

Het Woonlokaal

Het Woonlokaal biedt de leukste woonaccessoires voor in huis. Sfeermakers voor wonen, keuken & tafelen, tuin & veranda en de mooiste groendecoratie en cadeau artikelen. Alles om van je huis een gezellig thuis te maken. Mix & Match je interieur met accessoires van diverse mooie merken!

10
4 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
  • Liesbeth
    Review voor Het Woonlokaal

    Het Woonlokaal wordt geleid door een enorm gedreven en vriendelijk persoon, namelijk Wendy, zij helpt je met nieuwe ideeën en volgt de allerlaatste trends.
    Wendy is heel open en eerlijk zal je zeker niet iets verkopen waar ze zelf niet achter staat, dat is denk ik ook de kracht van de winkel.
    De site is overzichtelijk en duidelijk maar ga zeker ook eens langs op vrijdagochtend op de Dorpstraat nummer 10, om alles live te zien.

  • Lucia
    Review voor Het Woonlokaal

    Gewer

  • Hoe beoordeel je Het Woonlokaal?

    Hoe beoordeel je deze webwinkel?
     
  • Hanneke
    Review voor Het Woonlokaal

    Wendy heeft tot tweemaal toe mijn woning na een verbouwing voorzien van mooie spulletjes uit haar assortiment. Ik ben er nog steeds blij mee. Het verveelt geen seconde. Het advies van Wendy is altijd on spot en haar ruime assortiment maakt dat er altijd voor iedereen wat wils is. En haar geurkaarsen zijn simpelweg verslavend ;)

  • Caroline
    Review voor Het Woonlokaal

    Super service !