VikingLED
VikingLED, LED Verlichting voor de echte krijgers!
Jong dynamisch team met een passie voor verlichting. Ondanks dat VikingLED nog maar net van start is gegaan doen we iedere dag onze uiterste best om u te helpen. We gaan een toekomst tegemoet waar VikingLED een echte naam wordt! Daarvoor zijn wij ook de krijgers die u zoekt!
8,6
8 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 3 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Andere eigenschappen

  • Harco
    Geverifieerde klant van VikingLED

    mooie produckten super goede prijzen en uitstekende service

  • Frank Vliegenberg
    Geverifieerde klant van VikingLED

    Ik ontving een incomplete bestelling: 2 van de 3 items ontbraken in een geopende verpakking .
    De incomplete levering is door VikingLed meteen na het weekend snel hersteld. Complimenten daarvoor!

  • Hoe beoordeel je VikingLED?

    Hoe beoordeel je deze webwinkel?
     
  • Vink
    Review voor VikingLED

    Bestelling is terugbetaald zonder opgaaf van reden. Dat vind ik wel heel bot. Nu was de prijs van het artikel wel heel laag, maar het stond wel voor die prijs op jullie website te koop. Het was netjes geweest als vikingled eerst een berichtje had gestuurd dat er iets fout is gegaan.

    Aanvullig: Na goed contact met Vikingled, is het naar volle tevredenheid opgelost. Bleek een foutje in het systeem. Zij hebben dat heel netjes opgelost. Artikelen zijn netjes verpakt afgeleverd, en de levering was snel. Erg blij mee. Top!

    Antwoord van VikingLED

    Best Vink,

    Dan is er naar alle waarschijnlijkheid een mailing fout gegaan. Zodra er een terug betaling wordt gedaan wordt er zelfs expliciet om een reden gevraagd. Dankzij uw bestelling kwamen we erachter dat er meerdere producten extreem laag geprijsd waren en hebben we de betalingsmethode volledig uitgeschakeld om dit probleem te verhelpen.

    Omdat wij het natuurlijk enorm vervelend vinden dat u dit is overkomen en wij een terechte en mindere recensie hebben gekregen ben ik zeer benieuwd of wij deze recensie als nog naar een volle 5 sterren kunnen brengen wanneer wij de dimmers zelfs kosteloos opsturen naar u!

    Wij horen heel graag uw reactie tegemoet.

    Met vriendelijke groet,
    Team VIKINGLED