Arganell Netherlands

Arganell Netherlands

Onze missie ligt in onze passie en toewijding om alleen gezonde en natuurlijke cosmetische producten te ontwikkelen. Onze producten bevatten geen parabenen, sulfieten of enig product dat schadelijk is voor de huid. Onze producten worden niet getest op dieren.
10
15 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
  • Soum
    Geverifieerde klant van Arganell Netherlands

    Snelle levering! Bestelling was zo thuis en hele fijne producten!

  • Noor
    Review voor Arganell Netherlands

    Ik gebruik al een tijdje de 3D Intensive Shampoo, de 3D Intensive Density Mask, de Hair Growth Oil en Hair Milk van Arganell en ik ben ontzettend onder de indruk van de producten en resultaten.

    De 3D Shampoo maakt mijn haar merkbaar glanzend. Wat mij vooral is opgevallen, is dat de shampoo mijn hoofdhuid gezond houdt. Ik heb een lange tijd last gehad van een geïrriteerde droge hoofdhuid, dus het was echt even zoeken naar een shampoo en producten die mij hierbij konden helpen. De eigenaar heeft mij uitstekend begeleid in dit proces en samen hebben we uitgezocht wat mijn haar nodig heeft. Hierdoor heb ik vol vertrouwen de producten van Arganell aangeschaft. Na enige tijd de 3D shampoo en Hair Growth Oil te hebben gebruikt, is mijn hoofdhuid een stuk gezonder geworden.

    Het 3D Haarmasker zorgt ervoor dat mijn haar gehydrateerd en gevoed wordt. Mijn haar is zijdezacht, gemakkelijk doorkambaar en voelt sterk en gezond aan. Na het douchen breng ik meteen de Hair Milk aan, wat ervoor zorgt dat mijn haar een mooie glans krijgt zonder vettig te worden. Ik gebruik de Hair Milk ook vaak voor extra bescherming voordat ik mijn haar föhn.

    De producten van Arganell hebben een vaste plek gekregen in mijn wekelijkse haarverzorgingsroutine. Ik ben zeer tevreden!

  • Hoe beoordeel je Arganell Netherlands?

    Hoe beoordeel je deze webwinkel?
     
  • Richella
    Review voor Arganell Netherlands

    Ik wist niet meer wat ik met mijn haar aan moest en kwam terecht bij Arganell. Ze hebben mij vriendelijk geholpen en advies gegeven hoe en wat ik het beste kon gebruiken. Mijn haar heeft zijn glans terug en ik heb eindelijk geen pluis meer. Nogmaals super bedankt voor de hulp en zeker weten dat ik iedereen jullie zou aanraden.

  • Faat Bouz
    Review voor Arganell Netherlands

    Ik gebruik op dit moment al een paar maanden met tevredenheid de haar producten van Arganell. Los van dat mijn haar er gezonder & glanzender uit ziet, ruiken deze producten ook ontzettend lekker wat het gebruik extra fijn maakt. Ik raad het een ieder aan om te proberen en na het proberen, gegarandeerd dat je niet meer anders wilt.

  • Soulyman
    Review voor Arganell Netherlands

    Top product! Voelt heel natuurlijk en fijn aan, en het ruikt heerlijk

  • Sana's Socials
    Review voor Arganell Netherlands

    Ik kwam in contact met Arganell via Instagram. ik heb de D3 lijn uitgeprobeerd en sinds dien vaste klant! Mijn hele gezin gebruikt het nu. Tevens ben ik ook fan van de facewash. Het is elke cent waard! Ga zo door toppers

  • Zeynep
    Review voor Arganell Netherlands

    Ik was eigenlijk sceptisch, tot lieve eigenaar van Arganell mij meer info gaf en ik was al gelijk enthousiast. Heb toen shampoo en conditioneer besteld, ze heeft proef potje van hairmilk ook erbij gezet en tot mijn verbazing heb ik mijn golvende haar terug gekregen. Zo glanzend en gezond! Gelijk weer nieuwe bestelling gedaan en ik kan al niet wachten om die hair growth oil en hairmilk te gebruiken. Ik geloof zeker dat ze ook wonderen doen.

    De oude producten die ik gebruikte, waren waardeloos en pluizen kwamen steeds terug maar na Arganell, zijn ze verdwenen! Kortom, heel erg blij mee en ik word al een vaste klant!

  • Naima
    Review voor Arganell Netherlands

    Wonderproducten van Arganell: Een echte aanrader!

    Ik gebruik nu al een tijdje meerdere producten van Arganell: de shampoo, het haarmasker en de haargroei olie. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat deze producten echt een wonder zijn voor mijn haar.

    De shampoo is absoluut fantastisch. Het laat mijn haar achter met een zijdezachte gloed die ik nog nooit eerder heb ervaren. Daarnaast gaat de shampoo ook nog eens super lang mee, wat echt een pluspunt is.

    Het haarmasker voelt zo voedend aan. Elke keer dat ik het gebruik, merk ik hoe mijn haar weer tot leven komt. Het geeft mijn haar de verzorging die het nodig heeft, en het resultaat is altijd prachtig.

    De natuurlijke haargroei olie heeft een genezende werking op mijn haar. Sinds ik het gebruik, merk ik duidelijk dat mijn haar gezonder en sterker is geworden. Het is echt een must-have voor iedereen die zijn haar een boost wil geven.

    Wie deze producten nog niet in huis heeft, ga alsjeblieft snel bestellen! De prijzen zijn ook erg schappelijk, wat het nog aantrekkelijker maakt. Ik ben een super tevreden klant en kan Arganell van harte aanbevelen!

  • Zahra
    Review voor Arganell Netherlands

    Ik ben zeer tevreden over alle haar producten en ze ruiken ook nog eens heerlijk. Mijn haren zien er gezonder en glanzender uit.

  • Soumia
    Review voor Arganell Netherlands

    Ik ben enorm tevreden met de producten van arganell. Gebruik ze nu geruime tijd en zou niets anders willen. Daarnaast is de service top!

  • Chaima M
    Review voor Arganell Netherlands

    Enorm tevreden met de producten van Arganell. Ik gebruik de shampoo, conditioner, hair milk en hair serum. Je haren worden gevoed zonder dat je haren vettig worden. Sinds kort gebruik ik ook het gezichtsmasker en wat krijg je hier een prachtige glow van!

  • Mina
    Review voor Arganell Netherlands

    Super tevreden met de producten van Arganell! Ik gebruik nu al paar maanden alle haarproducten en zie duidelijk verschil, tevens ruikt je haar dagen heerlijk😍

  • Kaoutar
    Review voor Arganell Netherlands

    Ben super tevreden met de producten. Zowel ik als mijn dochters merken een groot verschil. De 3D shampoo is heerlijk en mijn haar is niet meer zo droog als voorheen. Ook de conditioner en het haarmasker zijn een uitvinding voor de klitten in het haar van mijn dochter! Na het zwemmen was dit altijd een gevecht. Door het gebruik van de masker is het uitkammen echt een stuk makkelijker. Wij zijn super tevreden!

  • Fatima A
    Review voor Arganell Netherlands

    Super fijne producten!
    Ik gebruik om de paar maanden bio-proteïne voor in mijn haar. Hierbij is het van belang dat ik haarproducten ga gebruiken die sulfaatvrij zijn en niet schadelijk zijn voor het haar. Ik gebruik nu al een enige tijd de haarshampoo, haarconditioner en hairmilk. Ik merk al tijdens het douchen dat m'n zacht en pluisvrij wordt. De hairmilk gebruik ik ook graag voor mijn peuter met krullen. De producten ruiken ook totaal niet sterk naar Argan of iets maar hebben een lekkere en zachte geur.

    Laatste weer een aankoop gedaan voor mijn moeder, toen heb ik gekozen voor de gezichtsproducten zoals de kleimasker en dagcreme.

  • Soner
    Review voor Arganell Netherlands

    De Producten van Arganell hebben mij fantastichs geholpen voor me haren en hoofdhuid.