InfraroodMasters
Ontdek de voordelen van infrarood verwarming en maak de overstap naar comfortabele en duurzame warmte met de InfraroodMasters.
Bekijk ons assortiment en ervaar de mogelijkheden met de verschillende panelen!
9,6
23 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 19 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

 • Danny
  Review voor InfraroodMasters

  Vooraleer aan te kopen hebben we verschillende keren informatie gevraagd omdat we twijfelden tussen 2 modellen. Lars heeft ons telkens opnieuw (zeker een keer of 5) de nodige uitleg verschaft waardoor we uiteindelijk de juiste keuze gemaakt hebben. De infrarood spiegel is mooi en gemakkelijk te installeren.

 • Jan Zorge
  Review voor InfraroodMasters

  Heb kontakt gehad op vrijdag avond 26 april.
  Heb goed advies gehad daar ik twijfelde aan het vermogen en er is mij een en ander goed uitgelegd.
  Heb de plaat van 800 wat met 40 wat verlichting en wifi gekocht voor een goede prijs.
  Heb zoals afgesproken vrijdag 3 mei de plaat netjes ontvangen.
  Hebben de plaat gelijk opgehangen in de badkamer 13m³ bij inschakelen geeft de plaat na 1 minuut al wat warmte na 2 minuten lijkt het of ik in het zonnetje staat en voelt het lekker warm aan de temparatuur stijgt erg snel maar het is te warm om te zeggen wat dit in koudere periode doet daar zal ik nog aanvulling over doen.
  De verlichting is erg mooi in te stellen dimbaar en 3 kleurtemperatuur met de draadloze schakel kast die ziet er ook goed uit zit verlichting in en is goed af te regelen temparatuuraanduiding met 0.1° aanduiding en timer nog niet gebruikt met de nethome app is de warmte goed in te stellen en duidelijke timer, maar ik zet hem hoger 2 minuten voor ik naar de badkamer ga dan is het warm als ik binnenkom .
  Het is alleen jammer dat de thermostaat regelaar niet terug gaat naar de uit modus. als ik hem met de wifi app uitzet het scherm geeft b.v aan 24° verwarmen maar de plaat word niet warm als het 23• of kouder is dan moet ik of in de app inschakelen of op de bediening het lijkt dan of hij aan staat op het display maar is dan uit, terwijl als ik hem met de thermostaat kastje uitzet blijft hij uit, als ik met de app inschakel is hij dus niet gesynchroniseerd, gaat wel in de app de temparatuur instelling laten zien die je met kastje maakt maar niet andersom . Beetje verwarrend maar als je weet hoe werkt is dat niet zo'n groot probleem.

  Ik ben uiterst tevreden goede voorlichting, levering als afgesproken en apparaat verwarmd als word aangegeven de verlichting is mooier dan verwacht.

 • Hoe beoordeel je InfraroodMasters?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Marga
  Review voor InfraroodMasters

  Snelle levering maar er zat een kras en vieze handen op het paneel maar daar kreeg ik heel snel een nieuwe voor dus prima service. En een hele fijne warmte voor mijn massage praktijk!!

 • Lode
  Review voor InfraroodMasters

  Wij bestelden 2 grotere infraroodpanelen. Ondanks wat onduidelijkheden omtrent de levertermijn, toch een vlotte levering. Betrouwbare webshop!

 • Koning
  Review voor InfraroodMasters

  Mooie prijzen, goede service en mooie infrarood panelen

 • Lesley
  Review voor InfraroodMasters

  Snelle levering naar België en prima service! Administratief was er bij mij recent een wijziging en toen ik dit doorgaf werd dit onmiddellijk aangepast en gecorrigeerd. Ook over het paneel zelf ben ik erg tevreden, geeft een aangename warmte af. Absoluut een aanrader!

 • Rimburg
  Review voor InfraroodMasters

  Zeer goed aflevering,prachtig product

 • Wim
  Review voor InfraroodMasters

  Prettig contact, prima geleverd en een probleempje met de bediening snel verholpen. Zeer tevreden.

 • Firmus
  Review voor InfraroodMasters

  Aangename warmte, precies waar ik het voor nodig heb (zittend achter mijn bureau). Bedrijf geeft betrouwbare informatie. Aanrader dus!

 • Pieter
  Review voor InfraroodMasters

  Snel en keurig afgeleverd. Goed telefonisch contact bij wat vragen over
  de montage van het paneel aan het plafond.

 • AMdeB
  Review voor InfraroodMasters

  Keurige en prijstechnisch een aantrekkelijke offerte. Snelle levering, alleen jammer dat een deel van de levering zoekraakte bij het vervoersbedrijf.
  Ook dat werd snel en correct opgelost door het opnieuw verzenden van de beide ontbrekende panelen. Wij werden steeds op de hoogte gehouden van de voortgang. Kortom dit bedrijf is een aanrader.

 • Krista
  Review voor InfraroodMasters

  Snelle levering, heel snelle reactie op vragen, kortom een TOP service !

 • Jelle
  Review voor InfraroodMasters

  Prettig mailcontact gehad met de leverancier.
  Bestelling werd snel geleverd, zeer tevreden.

 • Max
  Review voor InfraroodMasters

  Top service alles werd haarfijn uitgelegd hèlemaal toppie!

 • Wessel
  Review voor InfraroodMasters

  Perfect geregeld en een mooie aanbieding i.v.m. de openingsactie. Ik ben zeer tevreden. Het paneel hangt in onze badkamer en geeft heerlijke warmte af. Al met al een zeer goede ervaring!

 • Jesse
  Review voor InfraroodMasters

  Snelle en efficiënte levering
  Infraroodmasters heeft snel en efficiënt de infrarood panelen geleverd. Bovendien was de communicatie dik in orde. Kortom, niets op aan te merken.

 • Léon Zoomer
  Review voor InfraroodMasters

  Snelle levering, moeiteloze montage en uitstekende service! Mijn infraroodpanelen werden razendsnel geleverd, waren makkelijk te monteren en de klantenservice loste een klein probleem direct op. Topklasse ervaring!

 • Emiel
  Review voor InfraroodMasters

  De montage was makkelijker dan verwacht. Voor ik wist had ik het infrarood paneel aan de muur hangen en aangesloten. Ik ben blij met mijn keuze voor een infraroodpaneel. Het paneel was ook nog eens snel in huis. Top service!

  Antwoord van InfraroodMasters

  Bedankt voor de review Emiel.

 • Audrey
  Review voor InfraroodMasters

  Wij geven Infraroodmasters een dikke 10
  Snelle levering, goede service en makkelijk te monteren.
  Wij zijn heel blij met ons infraroodpaneel in de kleur zand en raden het iedereen aan!

  Antwoord van InfraroodMasters

  Bedankt voor uw review!