Fiets Fusion
Bij Fiets Fusion bieden we hoogwaardige elektrische vouwfietsen aan, transformeren we mobiliteit met innovatieve, duurzame oplossingen en dragen we bij aan een schonere wereld.
9,6
5 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 5 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

  • PaulR
    Review voor Fiets Fusion

    Snel een afspraak kunnen maken voor een proefrit. Zo goed bevallen dat ik m meteen heb meegenomen! Goed cobtact met Tim.

  • Tim Kools
    Review voor Fiets Fusion

    Onlangs een elektrische vouwfiets gekocht via fiets fusion. Ik had wat vragen over de specificaties van de fiets. Heel vriendelijk te woord gestaan door de medewerker van fiets fusion. Hij heeft mij alles goed uitgelegd.

  • Hoe beoordeel je Fiets Fusion?

    Hoe beoordeel je deze webwinkel?
     
  • Vincent
    Review voor Fiets Fusion

    Ik reis veel voor me werk met de trein en maak dan gebruik van de Ov-fiets, het komt regelmatig voor dat er geen fiets beschikbaar is en ben dan aangewezen op bus/metro. Ik wilde niet meer mis grijpen. Een vriend atendeerde mij op fiets fusion, na dat ik wat modellen had bekeken op de site heb ik via de website een afspraak gemaakt met Tim en ben langs geweest in de showroom werd hier hartelijk ontvangen met een “bakkie” zoals hij dat zegt, hij heeft me een duidelijk beeld gegeven van de modellen die hij heeft en een demonstratie geven na een proefrit was ik om ik ging naar huis met de E-4motion Elektrische Vouwfiets Comfort. Ik heb nog geen moment spijt gehad van men aankoop.

  • Timothy
    Review voor Fiets Fusion

    Na wat onderzoek gedaan te hebben kwam ik uit bij Fiets Fushion. Na contact te hebben opgenomen met Tim werd ik bij aankomst vriendelijk geholpen. Hij gaf duidelijke informatie over de verschillende elektrische vouwfietsen, hun actieradius en mogelijkheden. Ik kon bij Tim zonder gedoe een elektrische vouwfiets testen. Na een proefrit te hebben gemaakt is mijn keuze gevallen op de comfort. 

    Tim bedankt!

  • Dani
    Review voor Fiets Fusion

    Hele fijne service gehad vanuit FietsFusion. Ik ga graag op vakantie met de fiets alleen nam dat te veel ruimte in beslag. Daarom heb ik uiteindelijk gekozen voor een elektrische vouwfiets. Ik heb nu de E-4motion Elektrische Vouwfiets comfort, en ik ben daar ontzettend tevreden mee. Ik kan de fiets makkelijk meenemen in de camper, en ook in de auto. Ook de kwaliteit van de vouwfiets verbaasde mij. Ik ben erg tevreden met de aankoop van mijn eerste elektrische vouwfiets .