AHA Interiors

AHA Interiors

AHA Interiors ontwikkelt, produceert en verkoopt unieke en spraakmakende akoestische wanddecoraties voorzien van rijke en exclusieve stoffen en vele andere materialen!
9,9
19 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 19 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

  • Erik
    Review voor AHA Interiors

    Wij zijn ontzettend blij met de akoestische wandpanelen die we hebben laten plaatsen. De keuze was ruim en divers, waardoor we precies konden vinden wat bij onze ruimte paste. De service was uitstekend, en de levering was snel. Echt een aanrader!

  • Michiel & Manon
    Review voor AHA Interiors

    Al langere tijd waren we op zoek naar iets moois voor in onze woonkamer wat ook geluiddempend zou werken. Via via zijn we uitgekomen bij Aha-interiors en zij hebben al onze verwachtingen overtroffen. Er werd met ons meegedacht en we zijn van een goed advies voorzien. Uiteindelijk de wandpanelen besteld en voor we het wisten waren ze geleverd en zaten ze tegen de muur aan. Top service!! Ook zijn we heel blij met het resultaat. Op de eerste plaats zijn de wandpanelen een mooie toevoeging aan onze woonkamer en daarnaast is de galm in de woonkamer ook verdwenen.

  • Hoe beoordeel je AHA Interiors?

    Hoe beoordeel je deze webwinkel?
     
  • Rachne en Jordy
    Review voor AHA Interiors

    Tijdens onze zoektocht om onze huiskamer te voorzien van een warmere en stijlvollere uitstraling zijn we terecht gekomen bij AHA Interiors.
    Bij het ontdekken van de diverse mogelijkheiden wat betreft de wandpanelen, zijn we kundig bijgestaan met goed advies. Gedurende het gehele proces hebben we een topservice ervaren. Tot slot zijn we super tevreden met het eindresultaat en heeft onze huiskamer een toffe upgrade gehad.

  • Luc
    Review voor AHA Interiors

    Enorm tevreden over de wandpanelen van AHA Interiors. Ze bieden een breed assortiment aan waardoor het lastig kiezen was. Uiteindelijk erg blij met onze keuze. De akoestische wandpanelen schitteren in ons huis en bieden daarnaast een dempende werking tegen het geluid. Top kwaliteit, en daarnaast een top service gehad tijdens bestellen en plaatsen.

  • Jurre
    Review voor AHA Interiors

    We waren al enige tijd aan het zoeken naar mooie wandpanelen. De houtlook panelen zie je regelmatig maar via A'Ha kwamen we juist afwerkingen tegen die we nergens eerder hadden gezien. Afspraak gemaakt in de showroom waarbij we erg goed geholpen zijn.
    Snelle reactie met goede service. Zeker een aanrader.

  • Stefan
    Review voor AHA Interiors

    Zowel op de zaak als inmiddels ook thuis, zijn de panelen van A'HA een hele mooie toevoeging aan ons interieur! Zijn er zo blij mee dat we - na een creatieve spreekkamer - nu ook een van de slaapkamers thuis hebben verrijkt met een design- en akoestisch paneel. Ook daar is het effect geweldig, met zowel een strook op de wand áchter het bed als tegen het plafond erboven. Heel bijzonder. Dank aan team A'HA INTERIORS voor een goed advies en mooie uitvoering:-).

  • Tim & Manon
    Review voor AHA Interiors

    Voor een wand in de eethoek waren wij op zoek naar iets dat sfeer uitstraalt. We zijn uiteindelijk bij AHA Interiors uitgekomen en hebben gekozen voor de panelen van vilt. Deze panelen hebben een luxe en warme uitstraling. We zijn zo tevreden dat we nog een stukje in de woonkamer hebben meegepakt. De panelen zijn gemakkelijk (zelf) te bevestigen en we zijn heel fijn en goed geholpen met het maken van onze keuze van panelen. Een tevreden klant hier!

  • Roel
    Review voor AHA Interiors

    Heel blij met onze nieuwe akoestische wandpanelen! Het is functioneel (dempt geluid) en ook echt een ‘’eye catcher’’ in onze woonkamer. De service was daarnaast uitstekend! Zou iedereen aanraden hier je wandpanelen aan te schaffen!

  • Kevin & Thina
    Review voor AHA Interiors

    Bram en Team hebben ons voorzien van wandpanelen in onze woonkamer. Van a t/m z zijn wij geadviseerd en bijgestaan met onze keuzes. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de kleur en strakke montage met aluminium afwerkprofielen. Enorm veel dank!

  • Teun
    Review voor AHA Interiors

    Na wat samples te hebben besteld waren we toch nog aan het twijfelen over de kleur. Vandaar dat we de showroom in Nieuwkuijk hebben bezocht. Hier konden we de wandpanelen aanschouwen op ware grootte en hebben de knoop door kunnen hakken! Uiteindelijk voor Betonlook Sway 1 gegaan, heel blij mee!

  • Dre
    Review voor AHA Interiors

    Prijs is niet duur voor deze hoge kwaliteit

  • Richard en Daniëlle
    Review voor AHA Interiors

    Zeer mooi product. Grote voordeel is dat er niet alleen veel keuze is in kleuren maar ook materialen. Wij hebben gekozen voor velours stof in de kleur paars. Een interieurbouwer heeft deze panelen verwerkt in een kastenwand, wat resulteert in een ultra chique, duurzame en vooral exclusieve uitstraling. kwaliteit en levering volgens afspraak. zeer dik verdiende 5 sterren. een aanrader dus.

  • Michel
    Review voor AHA Interiors



    **Waardering: ★★★★★**

    Ik heb onlangs akoestische wandpanelen geïnstalleerd in mijn woonkeuken en ben erg tevreden met het resultaat. De Akoestische panelen met stoffe bekleding die ik koos, hebben niet alleen de akoestiek aanzienlijk verbeterd, maar ze zien er ook prachtig uit. Het strakke, moderne design past perfect bij mijn interieur en de diverse kleur- en patroonopties maakten het gemakkelijk om iets te vinden dat bij mijn stijl paste.

    De installatie was eenvoudig. De panelen zijn duurzaam en gemaakt wat een extra pluspunt is voor wie milieubewust wil zijn. Hoewel ze in een hogere prijsklasse vallen, vind ik de investering zeker de moeite waard voor de combinatie van functionaliteit en esthetiek die ze bieden. Er werd goed meegedacht over de maatvoering en de kleur.

    Ik kan deze akoestische wandpanelen ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en effectieve oplossing voor geluidsproblemen.

    Ik ben er blij mee!

  • Anne
    Review voor AHA Interiors

    Topproduct! Erg blij met het resultaat. Fijn voor de geluidsdemping en door de ruime materiaalkeuze, ook echt een toevoeging op het interieur. Vrienden en kennissen vragen ook altijd waar de panelen vandaan komen, dus die verwijzen we met alle plezier door 😃Daarnaast zijn we erg tevreden over de service van AT interiorpanels. Bij de eerste afspraak in de showroom hebben we de verschillende opties m.b.t. materialen en kleuren kunnen bekijken. Aan de hand daarvan hebben we ook een aantal kleurstalen mee naar huis genomen, zodat we er nog eens over na konden denken. Bram dacht daarin mee en ook de levering en montage ging erg vlot.

  • Huub
    Review voor AHA Interiors

    A'HA! Interiors heeft voor onze moderne woonkamer een mooi wandpaneel geleverd die met leer bekleed is. Dit geeft een fantastische en luxueuze uitstraling aan onze woonkamer en we zijn er superblij mee! De bestelling ging soepel en de levering aan huis was perfect geregeld!

  • Tanja
    Review voor AHA Interiors

    In onze tuinkamer wilde ik een rustige, warme uitstraling en de akoestische panelen voldoen hier perfect aan. Prettig contact, snelle levering en goede service. Een aanrader!

  • de Vaan
    Review voor AHA Interiors

    We waren al een tijdje op zoek naar behang voor in de slaapkamer, maar kwamen er niet uit qua print. Toen kwamen we AHA Interiors tegen en waren gelijk verkocht. We zijn gegaan voor de croco look en zijn super blij met het resultaat. De levering ging ook super vlot. Onze slaapkamer is nu helemaal hotel chique!

  • Herbert
    Review voor AHA Interiors

    We wilden iets anders dan de standaard eiken panelen die je overal al ziet. AHA interiors biedt deze oplossing met hun panelen met stof! Super gaaf bedacht en echt iets unieks wat niemand op deze manier aanbiedt. Akoestisch nemen ze ook nog eens meer geluid op omdat er dus stof op de lamellen zit i.p.v. eiken. Wel twijfelde we over de kleur maar door het bestellen van de gratis samples konden we het thuis goed beoordelen en zijn we super blij met het eindresultaat!

  • Andrea
    Review voor AHA Interiors

    We waren op zoek naar wandpanelen voor de verbetering van de akoestiek in ons huis. Afspraak gemaakt in de showroom, waar Bram ons uitgebreid te woord stond en uitleg gaf over alle mogelijkheden. Zo kwamen we erachter dat stof veel beter is voor de akoestiek dan hout, wat je op zoveel plekken ziet. We hebben daarom gekozen voor bekleding met stof. De panelen zijn nog niet geplaatst maar tot nu toe zijn we heel erg tevreden!