Fatbike Discounter Nederland

Fatbike Discounter Nederland

Fatbike Discounter Nederland is de discounter op het gebied van Fatbikes in Nederland. Met een snelle levertijd, twee jaar garantie en levering aan huis zorgen wij iedere dag voor heel veel blije gezichten.
fietsen electrische fietsen fietsaccessoires
9,2
181 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
  • Henri Knobbe
    Geverifieerde klant van Fatbike Discounter Nederland

    Goeie service! Fijne communicatie.

  • Lina
    Review voor Fatbike Discounter Nederland

    Super goede service en klantvriendelijkheid. Ook best snel geleverd. Enorme vertrouwen in dit bedrijf. Ze staan je snel te woord bij vragen en nemen echt de tijd voor je. Heeel anders dan bij La souris. Daar is het alleen maar 1 en al souris. Haast niet te bereiken als er iets mis is met je fatbike. Stuur zit meteen al los. Levensgevaarlijk. Onklantvriendelijk. Hier bij fatbike discounter viel alles op zijn plek. Enorm. 2 jaar garantie. Als er wat mis is halen ze hem op. Met 2 woorden helemaal Top !

  • Hoe beoordeel je Fatbike Discounter Nederland?

    Hoe beoordeel je deze webwinkel?
     
  • Jaimie P.
    Review voor Fatbike Discounter Nederland

    Kort samengevat helemaal top!
    Nu het geheel, op zondag contact gehad met Mike van Fatbike-Discounter, ik had interesse in een leuke aanbieding van de V20 PRO, maar dat was een bulk pre-order en daar moest ik even op wachten om hem voor die prijs te kunnen kopen. Maar we hebben nu vakantie en ik en mijn vrouw wilde in onze vakantie toch al graag samen kunnen rijden.
    We hadden er al 1 dat is een Ouxi V8 3.0 Crossboss (Van La Souris) vanwege onze negatieve ervaring daar had ik nu heel veel vragen en was ik toch wat wantrouwend. Mike heeft me geheel gerust gesteld en ik heb onze 2e fatbike zelfs op zondag bij hem thuis op mogen halen. Alles wat we besproken hebben m.b.t. 2 jaar garantie op alles (behalve de remblokken en de banden omdat dit slijtage onderhevige onderdelen zijn) Heeft hij zelfs zonder daarom te vragen voor mij op de factuur vermeld zodat het zwart op wit staat.
    We hebben hem nu al een paar dagen en ik heb echt het gevoel dat ze bij Fatbike-Discounter heel eerlijk, transparant en service gericht naar de klant toe zijn.
    Toen we de eerste bij La Souris gingen ophalen, moesten we na de koop eerst een uur wachten omdat alles nagelopen zou worden en ze met zekerheid konden zeggen dat we veilig naar huis mochten rijden. In de auto hebben we hem toen meegenomen, bij thuiskomst het eerste ritje de dijk op, bleek dat het stuur los zat en helemaal naar boven en naar beneden ging. Na flink trappen verloor ik de linker trapper deze heb ik met moeite terug kunnen zetten omdat het schroefdraad beschadigd was hierdoor. Ook had ik extra remblokken gekocht voor de toekomst, deze waren achteraf veel te duur vergeleken met alle concurrenten en het waren ook nog eens de verkeerde. Het heeft weken gekost voor dat ze eindelijk de juiste hebben nagestuurd.
    Dit is echt niet te vergelijken met de ervaring die ik bij Fatbike-Discounter heb gehad, tussen deze 2 verkopers is het verschil gigantisch, de prijs was al €450,- lager, ik ben goed geholpen er is tijd voor me genomen en alles zat netjes vast zodat ik echt veilig kon rijden. Ook geen last meer van piepende remmen, kwalitatief is het ook gewoon beter. En de fatbike is 100% legaal omdat deze gewoon niet meer op te voeren is, en de gashendel die maximaal 6km per uur kan (ook legaal) is echt ideaal want je rijd zo weg bij het stoplicht en kan dan zelf verder trappen als er een beetje vaart is.
    Het was z’n 36KM om ermee terug naar Millingen aan de Rijn te rijden, ik had gevraagd of ze de accu vast wilden opladen dit heeft hij gedaan. Er was te weinig tijd om deze helemaal vol te laden maar met 3 streepjes heb ik het toch bijna gered. De laatste 2KM moest ik zelf even wat harder mijn best doen. Mike heeft tussendoor nog gevraagd of dat ik het heb gered heel netjes.

    Ga zo door mannen, er valt niets negatiefs te schrijven over jullie zaak.
    Vast tot een volgende keer!
    Groetjes Jaimie.

  • Perfors
    Review voor Fatbike Discounter Nederland

    Wat een service gerichtheid.
    Wat een service gerichtheid.
    Kunnen veel bedrijven nog een puntje aan zuigen,heb mijn fiets zelf opgehaald en met laden niets gedaan.de mannen hebben het allemaal voor me gedaan .ook goede uitleg gehad en ben nadruk gewezen op de eventuele nazorg.kan altijd bij ze terecht als ik een probleem zou hebben.ik weet wel dat ik discounter zeker zal aanbevelen bij mijn vrienden en bekenden.in dit geval is goedkoop zeker geen duurkoop.vind het jammer voor andere bedrijven maar tegen dit soort bedragen kan niemand tegenop.
    Maar heren van discounter.nogmaals hartelijk bedankt en als het aan mij ligt zeker tot ziens

  • Sulii Ziani
    Geverifieerde klant van Fatbike Discounter Nederland

    Snelle levering top

  • Marten Kalkhuis
    Geverifieerde klant van Fatbike Discounter Nederland

    Goede service, goed contact

  • Chantal Pruim
    Geverifieerde klant van Fatbike Discounter Nederland

    Snelle levering
    Vriendelijke behulpzame medewerkers
    Prijs kwaliteit goed

  • Hassan
    Geverifieerde klant van Fatbike Discounter Nederland

    Beste verkoper. Ik raad het aan

  • Esther
    Geverifieerde klant van Fatbike Discounter Nederland

    Goede prijzen en super goede service, echt een aanrader!

  • Maurice
    Review voor Fatbike Discounter Nederland

    Goede prijs vriendelijk en fijne afhandeling

  • Natascha V Lunenburg
    Geverifieerde klant van Fatbike Discounter Nederland

    Super ! Fijn contact gehad en zeer snel geleverd