Vroedvrouw Gulgen

Vroedvrouw Gulgen

Verloskundige, vroedvrouw, zwangerschapscursussen, bevalcursus, kruidenthee voor zwangeren, kraamvrouwen en voor tijdens borstvoedingsperiode.
9,7
83 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 19 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

  • Sharon Verzijlenberg
    Geverifieerde klant van Vroedvrouw Gulgen

    Netjes verpakt. En goeie service. De thee moet ik nog proeven.

  • Esra
    Review voor Vroedvrouw Gulgen

    Na mn zware bevalling, onder narcose etc, kreeg ik geen enkele druppel melk. Door intensief te kolven in combinatie met de borstvoedingsthee is mijn productie super gevorderd. Na een nachtrust kolfde ik gemakkelijk 200cc en overdag zeker wel 150cc. Een tijdje niet gedronken en ik merkte meteen het verschil, mijn productie was verminderd. Nu ben ik weer begonnen met drinken en dat is zeker te merken in mijn productie! Zeker aan te raden voor moeders die weinig productie hebben en graag moedermelk willen geven!

  • Hoe beoordeel je Vroedvrouw Gulgen?

    Hoe beoordeel je deze webwinkel?
     
  • Nihal
    Review voor Vroedvrouw Gulgen

    Dit is mijn tweede zwangerschap, maar het leek mij fijn om alle informatie nogmaals te horen en mij enigszins voor te bereiden.

    Gülgen geeft de cursus op een hele fijne manier. Hierbij heb je alle mogelijkheid om je vragen te stellen.
    Gülgen legt het proces van de bevalling rustig uit en bereid je goed voor op wat er komen gaat. Ik heb het ervaren als een informatieve dag waarbij ik veel heb geleerd.

  • Alesya
    Review voor Vroedvrouw Gulgen

    Bevallings cursus op locatie gehad. De inhoud en Gülgens touch waren precies wat ik zocht in een dagcursus. Ik ben met een zeer tevreden en zelfverzekerder gevoel naar huis gegaan. De inhoud was precies goed van het anatomische tot het praktische. Iedereen raad ik het zeker aan om de cursus te volgen ter voorbereiding van je bevalling!

  • Süheyla
    Review voor Vroedvrouw Gulgen

    Bevallingscursus op locatie Nederlands:
    Gülgen verwelkomde ons met een brede glimlach en een open houding.
    Ik gaf al snel aan dat ik een controle freak ben en dat ik daarom de bevalling spannend vind. Ze heeft me door het proces geleid door de mogelijke scenario's en interventies goed en uitgebreid toe te lichten, zonder haar persoonlijke mening door te drukken. Dit gaf mij het gevoel dat de keuze echt bij mij ligt. Ze gaf daarbij vaak aan dat alle keuzes oke zijn, zo lang ik er zelf achter sta. Ik voel dat dit mij voldoende vertrouwen geeft in de bevalling die mij te wachten staat. De informatie heeft er voor gezorgd dat ik de regie kan blijven houden, zonder dat ik weet hoe mijn bevalling zal verlopen.
    Verder creëerde ze al snel een vertrouwde omgeving waarin iedereen zich vrij kon voelen om ervaringen al dan niet te delen. Ze houdt rekening met de behoefte van de groep en gaat daar dan ook goed mee om. Tot slot kan ze hoofd- en bijzaken goed scheiden en heeft ze een prettige/duidelijke communicatiestijl. Zeker een aanrader!

  • Yosra
    Review voor Vroedvrouw Gulgen

    Ik heb vandaag de bevallingscursus gehad, en wat een kennis heb ik meegekregen. Ik had heel veel vragen mbt de bevalling en deze vragen zijn allemaal stuk voor stuk behandeld door Gulgun. Ik vond het echt een hele leerzame cursus, en de vele tips die je mee krijgt zullen straks vast nuttig zijn als de bevalling is begonnen. Ik ben ook een stuk zelfverzekerder geworden na deze deelname. Ik raad echt iedereen deze bevallingscursus aan!

  • Mürüvvet
    Review voor Vroedvrouw Gulgen

    Snelle levering! Ik ben erg tevreden! De theeën zijn lekker en doen wat er in de beschrijving staat.
    Bedankt Gülgen❤️

  • Tulay Kaya
    Review voor Vroedvrouw Gulgen

    Lekker en effectief. Wanneer ik merk dat de productie minder is drink ik gelijk ‘n kop of 2 van de borstvoedingsthee. Topproduct en het heeft een heerlijk smaakje

  • maaike
    Geverifieerde klant van Vroedvrouw Gulgen

    Snel verzonden, goede instructie voor gebruik en smaakt goed

  • Melike
    Review voor Vroedvrouw Gulgen

    De Turkse cursus thuis online gevolgd, dacht dat ik er echt helemaal niets van zou begrijpen, maar achteraf echt totaal geen spijt van gehad. Het is echt basis Turks, ze vertaalt bepaalde woordjes ook naar het Nederlands, wat heel fijn is. Echt een aanrader dus!

  • Nuran
    Review voor Vroedvrouw Gulgen

    Merk zeker dat me borsten meer melkproductie maakt.
    Heb 1 dag niet gedronken en zag direct het verschil. En thee is ook heel lekker.
    Heb weer een voorraad besteld zodat ik de zomer doorheen kom.
    Zeker een aanrader ennraad mensen het ook aan.
    Ook een snelle levering

  • borstvoedingthee werkt echt top 😍
    Review voor Vroedvrouw Gulgen

    Na een flinke borstontsteking is mijn productie enorm gezakt, deze thee heeft mij gered nu kan ik mijn baby blijven voeden! Echt top

  • Lorraine van Heumen
    Geverifieerde klant van Vroedvrouw Gulgen

    Top thee. Doet zijn werk 100%

    Antwoord van Vroedvrouw Gulgen

    Super goed om te horen. Geniet van onze borstvoedingsthee!

  • Sanna
    Review voor Vroedvrouw Gulgen

    Ik kwam bij Gulgen binnen met héél wat angst en vraagtekens betreft de bevalling maar ben eruit gegaan met een goed gevoel, focus & rust Alhamdoullilah.
    Ik vond het erg prettig, Gulgen is een hele aardige en lieve vrouw. Dat voelde ik al toen ik haar instagram page tegen kwam en haar vervolgens volgde, Zij gaf rust en heb echt veel van haar geleerd. Haar vibe is MashaAllah. Zij heeft ervaringskennis, geeft tips en ook hele fijne adviezen mee. Dan weet je oprecht dat zij haar werk met liefde doet. Ik heb de theeën binnen en kan niet wachten om ze te gebruiken tijdens de bevalling en na de bevalling.
    Bedankt lieve Gulgen voor je oprechtheid🥰

  • Merve
    Review voor Vroedvrouw Gulgen

    De bevallingscursus in het Nederlands van Gulgen is een aanrader. Je komt met een hele andere mindset uit de cursus. Onderwerpen die wellicht niet bij je eigen Verloskundige aan bod komen, komen hier allemaal aan bod. Daardoor krijg je meer zelfvertrouwen. De sfeer was heel relaxed en laagdrempelig.

    De online bevallingscursus in het Turks is nog gedetailleerder wat ook een aanrader is!

    Jammer dat ik niet bij Gulgen als Verloskundige terecht kan. Ze voelt heel vertrouwd aan.

    Al met al is deze cursus heel informatief en je zal er zeker geen spijt van krijgen!

  • Melisa C
    Review voor Vroedvrouw Gulgen

    Ik heb een bevallingscursus gevolgd bij Gülgen. Dit is mijn eerste zwangerschap, waardoor ik vrij weinig kennis had. De cursus heeft daar verandering in gebracht. Ik heb in een halve dag zoooo veel geleerd over de bevalling en de fysiologie ervan. Dit heeft mij een enorme innerlijke rust gegeven, ik ben zelfverzekerder en klaar om te bevallen! 😀

  • Najoua
    Review voor Vroedvrouw Gulgen

    Ontzettend leerzame en beknopte, maar toch gedetailleerde bevalcursus gevolgd van vroedvrouw Gülgen! Met veel passie weet zij alle facetten van de bevalling over te brengen op een manier die je als zwangere meer vertrouwen geeft in jezelf en in het gehele proces. Daarnaast worden er tips en tricks gedeeld m.b.t. het bevallingsplan en hoe je je als zwangere zo goed mogelijk kunt voorbereiden op de bevalling. Tijdens de cursus heerst er een open en ontspannen sfeer waar ruimte is voor vragen en onduidelijkheden. Vroedvrouw Gülgen is een professional in haar vak die zich continue blijft ontwikkelen d.m.v. bijscholingen en cursussen om up to date te blijven. Hierdoor krijg je de meest recente onderzoeken mee tijdens de cursus als zwangere. Ik ben blij dat ik deze cursus heb gevolgd en voel mij nu veel zekerder van mijn kunnen.

  • Merve
    Review voor Vroedvrouw Gulgen

    Ik heb de cursus aandachtig doorgenomen en het heeft mij heeeeeeeeel erg veel opgeleverd. Hoewel dit niet mijn eerste zwangerschap is, heb ik echt nieuwe dingen geleerd en kijk ik nu minder gestrest naar de bevalling.

  • Fenne
    Review voor Vroedvrouw Gulgen

    De beste thee voor zwangere vrouwen. Het helpt echt