noSun Singlereizen & Groepsreizen

noSun Singlereizen & Groepsreizen

Bij noSun richten we ons op actieve singlereizen. Outdoor, uitdagend en back to basic. De bestemming is belangrijk, want we bezoeken landen en streken die niet bekend staan als zonnige vakantiebestemmingen. Je bevindt je onder gelijkgestemde individuen zoals singles of mensen die alleen reizen.
9,5
820 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 63 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

  • Pim
    Review voor noSun Singlereizen & Groepsreizen

    Geweldige reis gehad naar Zweden.
    Alles was netjes en goed geregeld door de reisbegeleiders Haye en Joëlle. Beide waren erg toegankelijk en makkelijk in de omgang wat snel voor een prettige en vertrouwde sfeer zorgde. Beide namen ook goed hun verantwoordelijkheid en wisten ook iedereen op hun gemak te stellen.

    De reis die ikzelf had geboekt, Groepsreis Zweeds najaar avontuur, was er ook een die ik nooit zal vergeten. Met verschillende leuke activiteiten, voldoende uitdaging en ook ruimte voor ontspanning en dat allemaal in 1 week.

    De organisatie noSun zou ik zeker aanbevelen voor singlereizen en ook de Groepsreis Zweeds najaar avontuur.

  • Dian
    Review voor noSun Singlereizen & Groepsreizen

    NoSun stelt altijd actieve reisprogramma's samen naar bestemmingen, waar je zelf minder snel aan denkt. Hierdoor heb je vaak verrassende activiteiten en kom je op bijzondere locaties. Omdat alles goed geregeld is, kies ik voor NoSun voor mijn georganiseerde reizen.

  • Hoe beoordeel je noSun Singlereizen & Groepsreizen?

    Hoe beoordeel je deze webwinkel?
     
  • Leonie
    Review voor noSun Singlereizen & Groepsreizen

    Fijne organisatie om mee te gaan. Alles is goed geregeld en anders wordt het geregeld. Als er vragen/ onduidelijkheden zijn kun je ze stellen en heb je ook snel antwoord. Elke keer weer opzoek naar nieuwe avonturen. Om zo van elke vakantie weer een feestje te maken. Ze staan open voor ideeën.

  • Laura
    Review voor noSun Singlereizen & Groepsreizen

    Geweldige actieve groepsreizen die verslavend zijn!

  • Suzanne
    Review voor noSun Singlereizen & Groepsreizen

    In juli heb ik deelgenomen aan 'Gave geisers en gletsjers tijdens de groepsreis IJsland' onder begeleiding van Renate.

    IJsland heeft een indrukwekkend en verrassend afwisselend landschap, met prachtige watervallen, gletsjers en lavavelden. Ik heb vooral erg genoten van de mooie wandelingen en het raften!
    Doordat we het gehele eiland rond gingen, hebben we erg veel gezien. Gelukkig werd de reistijd verdeeld over de week. Het was fijn dat we ook een aantal keer 2 of 3 nachten op 1 plek bleven, waardoor er meer gelegenheid was om meer van het landschap en de rust te genieten. En prettig dat we de tenten dan ook even konden laten staan.

    Onze reisbegeleidster Renate heeft onze reis erg goed voorbereid en georganiseerd. De groep was gezellig!

  • Julia
    Review voor noSun Singlereizen & Groepsreizen

    Leuke vakantie gehad met veel activiteiten. Ben een weekend weggeweest maar het voelde als een week!

  • Jenny de Bakker
    Review voor noSun Singlereizen & Groepsreizen

    Net terug van een gezellig weekendje naar de ardennen. Houw je van een actieve vakantie dan is dit weekendje aanteraden. Nogmaals dank aan de groep maar ook aan onze reisleider michiel.

  • Floor
    Review voor noSun Singlereizen & Groepsreizen

    Ik wist dat ik outdoor leuk vond. Maar hoe een groepsreis zou zijn was nieuwe voor mij en was ik benieuwd naar. Maar het is me heel goed bevallen! Het was een leuke gezellige groep met leuke activiteiten in de Ardenne en fijne reisbegeleiding door Michiel! Zeker een aanrader, weekendje Ardenne!

  • Ayla
    Review voor noSun Singlereizen & Groepsreizen

    Vakantiebestemming: Ardennen
    Reisbegeleider: Michiel
    Duur: weekend (vrijdat t/m zondag)
    Vervoer: Busje
    (Vanaf 3 opstapplekken in Nederland naar de camping in de buurt van Polleur in België)

    De vakantie was top. Mooie locatie, fijne reeks aan outdoor activiteiten, gezellige deelnemers en een goede reisbegeleider!
    Hij legde duidelijk uit wat de verwachtingen en verantwoordelijkheden waren van de deelnemers en voor hemzelf.
    Als iets niet lekker liep handelde hij daarin snel, duidelijk en met respect naar de situatie en betrokken personen.
    Oftewel:
    Hij luisterde goed, was daadkrachtig, relaxed, gezellig en een goede fotograaf ;)

    Mbt de outdoor activiteiten:
    de afwisseling van activiteiten was fijn. Avondwandeling, klimmen, abseilen, kajakken en een klimbos bezoeken.
    We konden ook genietenvam prachtig zonnig weer met een buitje midden in de nacht.

    Dan is er ook nog de administrarie rondom het boeken van de reis. Deze verliep vlot. Er werd snel gereageerd en mee gedacht bij vragen.
    Zeker een organisatie én reisbegeleider om vaker mee op vakantie te gaan.

  • Peter Kemink
    Review voor noSun Singlereizen & Groepsreizen

    Super gave active reis gehad naar Bosnië via Nosun! Prachtig land, gezellige groep en bovenal een op en top geschikte reisleider Jelle!

  • Els
    Review voor noSun Singlereizen & Groepsreizen

    Alweer mijn 9de Nosun reis. Dit jaar stond Schotland op de planning. Wat voor mij vooral erg leuk leek was om eens met de boot te beginnen met de reis. Dit is mij ook zeker goed bevallen en je begint en sluit de reis dan toch op een andere en zeer gezellige manier. De reis was ook weer lekker actief. Van mooie monumenten bezoeken, Ben Nevis beklimmen en gorge walking. En als je een activiteit liever niet doet kan dit makkelijk aangegeven worden. En de regen in Schotland, die is er ook. Maar zorgt er zeker niet voor dat de reis minder leuk is. Nee ik vond dat het juist het landschap nog mooier maakte met de wolken die over de toppen van de bergen in de highlands rolde. De Isle of Sky was ook geweldig met niet te vergeten de whiskey proeverij met rondleiding. Een ochtend duik in de zee met de gehele groep!
    En samen met Hanneke als reisbegeleidster maakte er voor dat de reis lekker soepel liep. En natuurlijk was er een bonus in mijn reis. Het noorderlicht! Wat hebben we hiervan genoten. Deze reis is zeker een aanrader als je echt de highlands van Schotland wil zien, gezellig in de tent naar de regen luisteren terwijl je in slaap valt. En natuurlijk ook lekker actief bezig zijn.

  • Jasper
    Review voor noSun Singlereizen & Groepsreizen

    Afgelopen vrijdag teruggekomen van 14 dagen Noorwegen. Wat een fantastische natuur, ik kan het iedereen aanraden! De reis stond beschreven als Avontuurlijk en Outdoor Noorwegen en doet haar naam echt eer aan. De dagen zijn goed gevuld, dus je zult je echt niet vervelen tijdens de reis. In de avonden is er genoeg tijd om rustig samen een drankje en/of een spelletje te doen. Even weer wat rust in de benen.

    Dit was mijn tweede reis met No-Sun en ik ben zeer tevreden over de reisbegeleiding en de kwaliteit van de reis. Alles is bespreekbaar en iedereen zet zich in om er een mooie beleving van te maken. Richting het einde van de reis overnacht je op een wat luxere camping. Het sanitair en de voorzieningen zijn hier zeer goed. Het is een mooie gelegenheid om je weer op te laden, al vond ik het persoonlijk wat minder avontuurlijk.

    Voor een ieder die twijfelt om deze reis te maken: gewoon doen! Ik beloof je dat het een fantastische ervaring gaat zijn.

  • S.
    Review voor noSun Singlereizen & Groepsreizen

    Een super mooie vakantie gehad, alles goed geregeld en een hele fijne reisleider bij ons.

  • Tijl Trienen
    Review voor noSun Singlereizen & Groepsreizen

    Vakantie in Noorwegen was pittig af en toe echt afzien 10 van de 14 dagen regen. Tent 1 dag droog opgezet.

    Maar toch 5 sterren. Waarom?

    Omdat het een super leuke groep was. Die elkaar helpt en tips geeft hoe je je tentje en spullen droog kan houden en een groep die overal de humor ervan inziet. Gave hikes prachtige plekjes. Zoals de Gletsjer, Trolltunga, de camping in Lysebotn en nog veel meer moois.

    Mocht je het spannend vinden zo'n groepsreis met kamperen.. doe het gewoon de groep is als een warm bad waar je in valt. Bij ons waren ze heel goed in spelletjes savonds. Och wat waren we fanatiek.

    Dus hop hop klik op boeken komende winter en ga ook naar Noorwegen.

    Ps vergeet geen korte broek als je bent voorbereid op de regen. Want er is ook ergens een dagje zon.

  • Julien
    Review voor noSun Singlereizen & Groepsreizen

    Mijn reis door NoSun naar Noorwegen was goed georganiseerd. Door de duidelijke informatie vooraf en de fijne begeleiding van onze reisbegeleider liep het gesmeerd. Doordat je met een kleine groep bent leer je elkaar goed kennen en kun je makkelijk wijzigingen in het programma aanbrengen bij bijvoorbeeld slecht weer. Het tempo in het eerste week lag hoog, maar in de tweede week kun je rustig de ervaringen op je in laten werken. Zoek je een actieve en mooie vakantie? Dan is dit zeker een aanrader!

  • Frank
    Review voor noSun Singlereizen & Groepsreizen

    Hele mooie reis,en prachtig land

  • Maarten
    Review voor noSun Singlereizen & Groepsreizen

    Super mooie en goed georganiseerde reis. Heerlijk genoten. Geweldige natuur en campings. Hele fijne begeleiding.

  • Minthe
    Review voor noSun Singlereizen & Groepsreizen

    Ik ben meegeweest met de Adrenalinerush Karinthië reis in juli. Het was voor mij de eerste keer dat ik met een groepsreis meeging maar vond het zeker voor herhaling vatbaar! Ondanks dat je niemand van tevoren kent maak je snel contact en leer je mensen snel kennen. Het was vanaf moment 1 gezellig. Ook heel leuk om mensen buiten je eigen bubbel te ontmoeten😊 Hele gave activiteiten gedaan en het programma zat lekker vol. Als ik 1 nadeel moet noemen is het wel dat van de 10 dagen het 4 reisdagen waren, maar dat is met de constructie dat de reisleider als enige mag rijden niet makkelijk te veranderen.

  • Nicolien
    Review voor noSun Singlereizen & Groepsreizen

    Leuke reis gemaakt naar het mooie Noorwegen met een gezellige groep en top reisbegeleider. Deze reis heeft meerdere hikes (soms extra spannend met behulp van kettingen omhoog en omlaag). De campings zijn prima. Enige minpunt zijn de lange reisdagen heen en terug (helemaal als de nachtferry uitvalt).

  • Mabel
    Review voor noSun Singlereizen & Groepsreizen

    Het was een super mooie reis met ruimte voor eigen invulling. Veel leuke activiteiten en mooie dingen gezien.