Agnes Creaties

Agnes Creaties

Een webshop voor ouders en grootouders van jonge kinderen
10
7 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
  • Lydia
    Review voor Agnes Creaties

    Heel blij met onze babydekentjes, en de bijhorende hoezen voor aankleedkussens. Ook het babynestje is geweldig. Ik kom de stoffen naar eigen smaak uitkiezen, en jij hebt er iets moois van gemaakt. De kwaliteit is buitengewoon. Elk stuk straalt vakmanschap en liefde uit, wat precies is wat je wilt voor je kleintje. De materialen zijn van hoge kwaliteit en voelen heerlijk zacht aan, perfect voor de gevoelige huid van een baby.

    Wat deze ervaring nog specialer maakt, is Agnes; de vriendelijke en warme persoon achter de creaties. Ze heeft duidelijk passie voor wat ze doet en dat voel je. Ze nam de tijd om mijn wensen te begrijpen en gaf persoonlijk advies, wat erg gewaardeerd werd. Het is duidelijk dat ze niet alleen een getalenteerde maker is, maar ook een hartelijke en zorgzame persoon.

    Ik kan deze website van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar iets speciaals en met liefde gemaakt. Bedankt voor de prachtige spullen en de geweldige service!

  • Joanne
    Review voor Agnes Creaties

    Agnes wat heb je prachtige kinder-zuster/dokter- schortjes gemaakt. Wat voelen grote broer(s) enof zus(sen) zich trots met een schort om; net zoals de zuster. Meehelpen is nog leuker. Soms nemen kinderen de schortjes mee naar school om ze aan de juf en vriendjes enof vriendinnetjes te laten zien. Als de kraamverzorgster weg gaat wordt er soms ook een traantje om het schortje gelaten.

  • Hoe beoordeel je Agnes Creaties?

    Hoe beoordeel je deze webwinkel?
     
  • Marlies
    Review voor Agnes Creaties

    Heel tevreden over de producten voor ons babykamertje. De stoffen zijn van hoge kwaliteit en worden vooraf gewassen door Agnes. Daardoor blijven de producten heel mooi ondanks dat je ze regelmatig in de wasmachine stopt. De producten kwamen keurig gestreken aan in de door ons gekozen kleuren en stoffen. Het volgende maatwerk komt wéér bij Agnes vandaan! (Ik bestelde een dekentje voor het ledikantje, knuffeldekens, speendoekje, bijpassende knuffel en een inbakerzakje.)

  • Klarine
    Review voor Agnes Creaties

    Heel blij met het dekentje! Geheel naar wens samen te stellen. Goede service en prettige communicatie!

  • Joke
    Review voor Agnes Creaties

    Zeer snelle levering en goed verzorgd, het komt aan gestreken en wel met een heel leuk kaartje, het ziet eruit als een cadeautje 🙏

  • Jeanette
    Review voor Agnes Creaties

    Super tevreden over de service en de producten. Heb een babyjasje en boxkleed met speelgoedzak besteld, beide maatwerk. Het overleg verloopt fijn, mijn wensen worden goed uitgevraagd en die worden meer dan vervuld. De stoffen zijn van hoogwaardige kwaliteit en er is ruime keus in patronen en kleuren. Ik kom zeker terug!

  • Frits
    Review voor Agnes Creaties

    Mooie vlaggenlijn(en), ik heb en verschillende gekocht inclusief een hele lange op bestelling. Deze vlaggenlijnen zijn mooi, duurzaam en van goede kwaliteit. Heb bij verjaardagen en feestjes altijd plezier van🙂👍