Wagaparts
Webwinkel gas en water onderdelen voor stacaravan en chale
9,2
212 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 25 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

 • Dick en Marja
  Review voor Wagaparts

  Geiser besteld en geïnstalleerd. Om de geiser goed in te stellen wel problemen. Achteraf had dat te maken met de douchekop. We hebben er verschillende geprobeerd en op advies van Wagaparts een douchekop bij de Gamma gekocht, geen waterbesparende en hij kostte maar € 3,95. De batterijen die erbij werden geleverd waren niet goed. Misschien een tip om daar goede batterijen bij te leveren en een goede douchekop, scheelt een hoop ergenis.

 • Toon
  Review voor Wagaparts

  Nieuwe geiser gekocht, deze starte niet op. Zaterdagmiddag verschillende malen telefonisch contact gehad omstreeks 3 uur. Echt een geweldige service !!!!!! Nog bedankt mensen! Gr Toon

 • Hoe beoordeel je Wagaparts?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Romeijn
  Review voor Wagaparts

  wij hebben een geiser 10 liter gekocht
  Goede website.
  Goede service
  Hele vlugge levering in belgie

 • Roels Roger
  Review voor Wagaparts

  Webwinkel is een aanrader.Kachel aangekocht en afgehaald.Kachel bleek te groot zijn om te kunnen gebruiken.Product geretourneerd en teruggebracht.Dit gebeurde allemaal op een correcte en vriendelijke manier.Het betaalde bedrag stond s'avonds al terug op ons rekening.Een heel goede ervaring met deze webwinkel. Roels Roger

 • Francisco Stuit
  Review voor Wagaparts

  Heb de geiser zeer snel ontvangen. Monteren was ook geen probleem. Wel vind ik het aansluitset (het watergedeelte) niet van kwaliteit. Gas is goed.

  De geiser funtioneerd prima

 • Cees cr
  Review voor Wagaparts

  Vandaag 28 maart 2018 een douchegelegenheid gemonteerd.montage ging goed.
  Water en gas aangesloten,kraan open gedraaid even wachten tot de gasleiding ontlucht wat en jawel warmwater en snel.
  Zeer tevreden. Is echt een aanrader. IK koop geen dure vallen of facto geiser meer.

 • M. Stout
  Review voor Wagaparts

  Na een winter niet meer op te starten

  Antwoord van Wagaparts

  We hadden het op prijs gesteld als u wellicht eerst contact met ons zou opnemen en aan ons het probleem zou voorleggen. Wij willen u uiteraard graag helpen de problemen bij u op te lossen en we zijn er van overtuigd dan deze zeker op te lossen zijn. Wij vinden het dan ook erg teleurstellend dat u de prijs/kwaliteitverhouding direct beoordeelt met een 1 alvorens u contact met ons gehad heeft.

  Met vriendelijke groet,
  Wagaparts

 • Koos
  Review voor Wagaparts

  Op 13-3 een 10 ltr geiser besteld en afgelopen vrijdag gemonteerd was goed te doen eerst duidelijke film op YouTube gekeken telf contact gehad omdat hij niet aan ging lag aan de bijgeleverde batterij aldus mevr dus nieuwe gehaald en toen deed ie het ,daarna onder deskundige telf begeleiding de watertemperatuur naar 60 graden gebracht.
  Zeer tevreden vooral de bereikbaarheid via de telefoon is zeer prettig ervaren zelfs na 5 uur gebeld te hebben en dacht ze zijn gesloten werd rond 6 uur terug gebeld waar vind je dat nog!

 • Luc A.F. de Medts
  Review voor Wagaparts

  Ik ben uiterst tevreden over de snelle levering (vorige vrijdagmiddag besteld en de dag erop om 15u20 reeds geleverd). Dit verdient een pluim!

  Volgende zaterdag wordt de nieuwe geiser aangesloten en getest. Ik heb er nu al alle vertrouwen in dat ook dit van een leien dakje zal lopen...

 • wim van de ham
  Review voor Wagaparts

  een fantastisch bedrijf een snelle levering en een perfecte service, ondanks dat het bedrijf gesloten was en de telefoon nog aanstond werd ik met heel veel geduld en vakmanschap geholpen een 10 met een griffel is op zijn plaats.
  bedankt mensen

 • Laad meer