MooiCV
Welkom bij ons online sollicitatieplatform voor het creëren van een professionele en unieke sollicitatiepresentatie. Bij ons kunt u terecht voor het verzorgen van originele en onderscheidende cv lay-outs, het herschrijven van wervelende cv's en het opstellen van pakkende sollicitatiebrieven.

Wij bieden ook maatwerk cv's voor c-level functies en voor ZZP'ers hebben wij een op maat vormgegeven portfolio cv, met een inhoud die gericht is op uw diensten en opdrachten.

Bij ons staat de behoefte van de werkzoekende centraal en wij streven ernaar om uw sollicitatie zo succesvol mogelijk te maken. Onze professionele en ervaren schrijvers zullen uw sollicitatiepresentatie naar een hoger niveau tillen, waardoor u opvalt tussen andere sollicitanten en uw kansen op het verkrijgen van de gewenste functie vergroot.

Laat ons u helpen uw droomfunctie te krijgen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het creëren van de perfecte sollicitatiepresentatie.
9,4
189 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 189 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

 • Coen
  Review voor MooiCV

  MooiCV maakt waar wat ze schrijven! Reageren zeer snel en binnen de afgesproken tijd heb ik een zeer mooie, nette CV. Pim bedankt!

 • Sebastian Piest
  Review voor MooiCV

  Ik heb mijn CV laten opmaken bij MooiCV. Naast prettig contact en snelle levering ook extra service door nog wat aanpassingen in tekst door Pim. Voor mij een bedrijf om vaker mee samen te werken.

 • Hoe beoordeel je MooiCV?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Rianne
  Review voor MooiCV

  Fantastisch service: Prettige, zeer vriendelijke communicatie en super snel!
  Ik had een totaalpakket: sollicitatiebrief, CV & mijn LinkedIn-pagina. Was echt verrast door het verbluffende resultaat; echt een cadeautje! Twijfel je nog…..niet doen! JUST DO IT!

 • Widya Thakur
  Review voor MooiCV

  Ze zijn geweldig, super snel! En top top Kwaliteit.

 • Emma
  Review voor MooiCV

  Wanneer het bedrijf 'Mooi CV,' van mij een cijfer mag krijgen dan wordt het een 10+. Ik ben even nieuwsgierig in alle tevredenheid waarom ik slechts een 9.4 zie staan op deze reviewpagina. 'Maatwerk,' is een understatement. Het geleverde curriculum vitae is een meesterwerk! Dankjewel voor jullie snelle schakelen.

 • Berthilde
  Review voor MooiCV

  Wat een fijne service! Kijken mee met de documenten die je hebt en geven eerlijke feedback. Geven duidelijke opties van hun service. Snelle communicatie, passen je gegeven feedback goed aan en binnen zeer korte tijd.
  Ik raad het iedereen aan!

 • Derick
  Review voor MooiCV

  Hele goede service en nadat ik om een aanvullende service vroeg werd ik dezelfde dag nog geholpen. Waar voor je geld is hier van sprake.

 • Jasper
  Review voor MooiCV

  Dit is de tweede keer dat ik hier gebruik van maak. De eerste keer heeft het me een baan opgeleverd, maar door reorganisatie.... Besloten als ZZPer verder te gaan en een portfolio cv besteld. Het resultaat is erg professioneel, een cv waar ik echt mee voor de dag mee kan komen. Ze hebben zelf een personal website voor me gemaakt, dus nu ook online vindbaar. Ik ben helemaal tevreden en raad het iedereen aan!

 • Liever annoniem
  Review voor MooiCV

  Gewoon heel goed. Allereerst een goed en informatief telefoongesprek gevoerd. Toen besloten om mijn cv op maat te laten opmaken en meteen mijn LinkedIn te verbeteren. Mooi cv heeft echt een erg sterke cv voor me gemaakt, waarvan ik nogal onder de indruk was. Daarna is mijn LinkedIn ook aangepast, die nu dus ook helemaal aansluit op mijn nieuwe cv. Mijn complimenten hoor!

 • Ronald
  Review voor MooiCV

  Ik was al onder de indruk van de professionele website, maar ben zeer verrast over de geleverde diensten. Ik heb mijn cv op maat laten maken omdat mijn huidige cv best oudbollig was en niet aansloot op de huidige tijd. Als directeur wil je gewoon een vlekkeloze cv die representatief is en verteld wat je te bieden hebt. Precies dit is voor me uitgevoerd. Echt klasse! Heb meteen nog een sollicitatiebrief besteld ;)

 • Y de Vries
  Review voor MooiCV

  Ideaal om je CV netjes en op orde te krijgen.

 • Peter Kroon
  Review voor MooiCV

  Professionele en overzichtelijke website. Datzelfde geld voor de mensen die er werken. Zeer tevreden met mijn nieuwe portfolio cv. Was de investering meer dan waard en heeft zich al meerdere malen uitbetaald. Professionele uitstraling van de lay-out en echt knap hoe de tekst zo to-the-point is herschreven. Mijn netwerk heb inmiddels van jullie op de hoogte gebracht. Ga zo door zou ik zeggen.

 • Jolanda
  Review voor MooiCV

  Duidelijke, mooie, verzorgde en bij mij passende CV en motivatiebrief geschreven. Knap staaltje werk Pim!

 • Eveline
  Review voor MooiCV

  MooiCV; doet wat het beloofd. Een mooi CV, goede aansprekende teksten, mooie lay out, snelle levering. Na een aantal jaren wilde ik wat kleine dingen aan laten passen, dit hebben ze binnen een dag geregeld zonder extra kosten. Top!

 • Niek
  Review voor MooiCV

  Goede service en goed resultaat. MooiCV heeft een keurige website. Op vragen wordt snel geantwoord. Mijn nieuwe CV was netjes binnen de opgegeven tijd klaar. En het CV zag er prima uit, zowel qua layout als tekst. Helemaal tevreden.

 • Robbert
  Review voor MooiCV

  Ik ben een heel proces ingegaan. Had gekozen van een carrièreswitch cv en heb het loopbaanformulier ingevuld. De gerichte vragen hebben me behoorlijk aan het denken gezet, maar kreeg daardoor ook meer inzicht in mijn kwaliteiten en hoe ik die kan inzetten. Vervolgens heeft Pim mijn cv werkelijk top getransformeerd naar een cv die echt goed aansluit op mijn nieuwe functierichting. De vertaling van alle informatie die ik had aangeleverd, mijn cv en nog wat competentieonderzoeken, zijn strak gebundeld tot een duidelijk verhaal en presentatie. Ook de motivatiebrief is echt super goed op mijn nieuwe functie geschreven. Ik wilde dit toch even vermelden.. Heel erg bedankt, je hebt er een ambassadeur bij hoor!

 • Jeffry Turfboer
  Review voor MooiCV

  Erg tevreden over MooiCV! Op basis van mijn huidige CV, het invullen van het vragenformulier en voorbeelden van mijn huisstijl hebben ze een fantastisch portfolio CV voor me weten te creëren welke veel beter beschrijft wie ik ben, waar ik goed in ben en waarom klanten mij zouden moeten inhuren. Echt een aanrader!

 • Daan
  Review voor MooiCV

  Zeer zeer tevreden over de dienstverlening en vooral de enorm mooie en professionele opmaak, echt een aanrader, van mij krijgen ze een 10 !

 • Michael
  Review voor MooiCV

  Met een CV wat al jaren dezelfde layout en inhoud heeft, heeft Pim niet alleen een nieuwe layout, maar vooral ook tekstueel het nodig gedaan om mijn gedateerde CV te upgraden naar een moderne en actuele levensloop.

 • Jane
  Review voor MooiCV

  Geweldige CV ontvangen en geweldige snelle super service!!!
  Zelfs nog na ontvangst eea kunnen laten aanpassen/wijzigen, geweldig.
  Helemaal blij & tevreden :-)
  Thanks Pim Montijn!