Shoponderdeel
Onderdelen voor verwarming en warm water je vindt ze bij Shoponderdeel ✓ Goedkoop ✓ vandaag besteld morgen in huis ✓ Originelen onderdelen ✓ Beste service!

Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 22-06-2022 stopgezet

8,9
2.067 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 2067 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1953 met beschrijving

Aantal sterren

Beschrijving

Andere eigenschappen

 • wietse
  Review voor Shoponderdeel

  Ik heb een Remeha Avanta aansluitbeugel uitgebreid besteld bij Shoponderdeel, dit duurde iets langer dan aangegeven, 3 dagen, maar geen probleem. Bij nader onderzoek bleek dat ik de aansluitbeugel voor de avanta ace moest hebben, die lijkt erop, maar heeft de gasaansluiting verder naar voren zitten. Ik heb de aansluitbeugel netjes ingepakt, met extra schuim in de doos, in de originele verpakking gedaan. Nu staat het retourbeleid keurig omschreven, maar helaas, daar blijft het dan ook bij. De aanmeld functie voor een retour is verdwenen uit de "mijn account" omgeving en telefoonnummers zijn verwijderd. Dit is erg jammer, aangezien er op de website staat, dat er een herroepingsrecht geld van 2 weken. Dan moet je wel thuis zijn, dus voor mij een absoluut slechte zaak dat er een stilte is aan de andere kant. Het valt me nu ook pas op dat de laatste maanden op webwinkelkeurmerk geen reviews meer zijn gegeven. Voorlopig kan ik dus fluiten naar € 151.69. Hoop dat webwinkelkeurmerk ze wel te pakken krijgt.

 • Wim Louwerens
  Geverifieerde klant van Shoponderdeel

  Levering kosten veeeel te hoog een mini mini onderdeel ten grote van een postzegel past gewoon in een envelop wordt verstuurd in een doos van 30x30 cm belachelijk gewoon niet milieu bewust deze webwinkel geen aanrader.

 • Anton Hollander
  Geverifieerde klant van Shoponderdeel

  Bestelling stond volgende ochtend om 9:30h al voor de deur!

 • Hermann Sterkenburg
  Review voor Shoponderdeel

  Besteld product kwam redelijk snel binnen maar bleek niet het juiste artikel te zijn, kachelmotor draaide verkeer om!
  Na contact en versturen van foto’s met uitleg is onderdeel retour gestuurd naar shopondefdeel en weer een nieuwe verstuurd maar draaide ook weer in dezelfde onjuiste richting. Retourzending was op eigen kosten.
  Mij werd geadviseerd door shoponderdeel, om zélf de leverancier van hen te bellen om navraag te doen, en bleek dat de kachelmotortjes in 2 varianten zijn, nl. CW en CCW (clockwise en counter clock wise, ofwel rechtsom draaien of linksom draaien)
  Dat had men bij shoponderdeel ook moeten weten, kunnen informeren of navragen, toen bleek dat na mijn eerste bestelling het motortje de verkeerde richting draaide!
  Waarom moet ik als klant van shoponderdeel zelf met hun leverancier bellen?
  Nu zou ik ook het laatste onjuiste onderdeel retour mogen sturen en geld terug ontvangen maar dan ook weer de retourzending zelf moeten betalen.

  Ik ben dan al bijna € 15,- kwijt aan retourzending voor een bestelling van een motortje van ca € 22,-
  Ik vind dit onterecht, na mijn eerste retourzending had men al kunnen weten/ uitzoek dat het motortje er in 2 varianten is, na mijn uitleg
  met foto’s en al ! Ik zal hier nooit meer iets bestellen en zeker anderen adviserende dit niet te doen.
  Een fout maken oké maar los het dan ook netjes op!!

 • K Everwijn
  Geverifieerde klant van Shoponderdeel

  Snelle correcte levering van besteld artikel. Als enig bezwaar zou ik kunnen aanvoeren is het verzenden via DPD. Qua gebruiksgemak voor ontvanger geef ik de voorkeur aan Postnl of DHL.

 • Jan Steenks
  Geverifieerde klant van Shoponderdeel

  klein onderdeel perfect geleverd!

 • Gertjan De bruin
  Geverifieerde klant van Shoponderdeel

  Volgende dag geleverd zoals beloofd

 • Hendrik Peeters
  Geverifieerde klant van Shoponderdeel

  Sneller geleverd dan verwacht.

 • Nico Stet
  Geverifieerde klant van Shoponderdeel

  Na heel veel geharrewar met DPD is het pakket alsnog aangekomen.

 • Hns
  Geverifieerde klant van Shoponderdeel

  Alles in orde

 • Laad meer