Leon van Rijswijk - Sir.Green

Leon van Rijswijk - Sir.Green

Verse wasabi, waar vind je die? Verse wasabi is de wortel van de wasabi plant, heerlijk groen, en wanneer met de juiste hulpmiddelen geraspt geweldig van textuur, romig, smaakvol en neus strelend. Leon van Rijswijk - SirGreen importeert en verkoopt alleen de echte verse wasabi via webshop, retailers en horeca. Alles wordt vers geoogst. Herroepingsrecht is nadrukkelijk uitgesloten. Ook vindt u in de webwinkel diverse raspen (orishiki/ orishogana) en wasabi accessoires.
Moestuinieren is trendy en de trend zet zich voort. Leon van Rijswijk - Sir.Green heeft een uniek verticaal moestuintje / kruidentuin die het voor vrijwel iedereen mogelijk maakt op minimale ruimte te tuinieren. Decoratief en functioneel gemaakt van duurzame materialen.
De webwinkel biedt tevens tuin producten / diensten aan en cadeaubonnen voor speciale massages.
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.