Mr Maria
Een ontwerpstudio, dertien jaar geleden opgestart door Jannes Hak en Lennart Bosker vanuit een donkere zolderkamer in hartje Amsterdam. De creatie van de warme Nijntje­lamp kwam hier verlichting in brengen. Er volgde een serie van meer stralende iconische figuurtjes met de intentie om een magische wereld te creëren en daarmee een glimlach op ieders gezicht te toveren.

Mr Maria creëerde door de jaren heen met gedreven passie een stijlvolle, zuivere en warme collectie van producten die past bij elke leeftijd en bij elk interieur. Het woord dat de studio richting geeft is onschuld.

De collectie is populair bij mensen thuis over de hele wereld, waar de warme ontwerpen stralen als een lichtbron van rust. Alle producten worden door Mr Maria met de hoogst mogelijke kwaliteitseisen vervaardigd. Onze producten worden gemaakt in Nederland.
De zekerheden van https://www.mrmaria.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.