LED-gigant.nl de nummer 1 LED webshop en LED groothandel van Nederland & Belgie

LED-gigant.nl de nummer 1 LED webshop en LED groothandel van Nederland & Belgie

LED-gigant.nl is de nummer 1 webshop in Nederland & Belgie op het gebied van LED profielen, LED strips, LED aansturing. Bent u op zoek naar een LED verlichting leverancier waarbij u alles compleet op maat aangeleverd krijgt dan is LED-gigant.nl uw vaste leverancier.

U bent van harte welkom in onze LED showroom in Purmerend.
Kom gerust langs of maak een afspraak voor uitgebreid advies over uw project.

Of het nu gaat om een particulier of zakelijk project. LED-gigant.nl helpt u graag verder!
De zekerheden van https://www.led-gigant.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.