HomeLiving.nl

HomeLiving.nl

Maak van jouw huis een thuis, een plek om te ontspannen en te genieten met de home en deco spullen van HomeLiving. Onze missie is om alle huizen in Nederland en België te voorzien van een leuke inrichting. We doen dit niet alleen door een ruim gevarieerd assortiment aan te bieden maar ook door onze experts te zijn op ons gebied. HomeLiving heeft kennis van haar producten en verkoopt alleen kwalitatieve merken. We geven je handige tips, maar ook inspiratie met behulp van verschillende magazines zoals: het QUVIO of KRUMBLE magazine.
De zekerheden van https://homeliving.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest