StepSportShop
StepSportShop, het adres voor uw step.

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste step niet altijd even makkelijk is. Daarom hebben wij persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar via mail, telefoon of via WhatsApp en helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste step voor uw activiteiten.

Wij zijn gevestigd in Apeldoorn en zijn gespecialiseerd in steppen voor: Canicross, Stepjoring, Mushing, Off-road, City steppen, Woon-werkverkeer en kindersteppen. Wij zijn onder andere dealer voor de merken: Gravity Free Scooters, Kickbike, Mibo, Yedoo, Traczer en Micro

Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op.

Eric & Barbara van Duuren
StepSportShop
De zekerheden van https://www.stepsportshop.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.