Horlogemerken.be

Horlogemerken.be

Bij Horlogemerken.be vindt u een ruime collectie van trendy en eigenzinnige horloges. Onze verfrissende kijk op de markt en gratis verzending garanderen een aangename winkelervaring.

Met ons voordelige aanbod van de beste en populairste horloges en een duidelijk overzicht, is online shoppen bij Horlogemerken nooit eenvoudiger geweest.

Gevestigd in Zele, België, vinden we altijd inspiratie voor onze online shop. Door enkel online aanwezig te zijn, kunnen we u uitgebreide betaalmethoden, snelle en kwalitatieve service, 24/7 beschikbaarheid, hogere kortingen en voordelen, en flexibiliteit in een dynamische markt aanbieden. We zijn ook altijd bereikbaar voor vragen via onze snelle klantenservice en via e-mail: info@horlogemerken.eu.

Vertrouw op ons als betrouwbare, voordelige en overzichtelijke online shop en laat u inspireren door onze focus op vernieuwing en de nieuwste horloges.
De zekerheden van https://www.horlogemerken.be

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.