Webwolwinkel
De online winkel voor breien en haken
Wol en garens van natuurlijke materialen van onder anderen linnen, katoen , Merino wol en mengingen met natuurlijke materialen. Webwolwinkel staat voor inspiratie en creativiteit. In de winkel garens van Katia, DMC, byClaire, Scheepjeswol, Hooked en Schachenmayr , scherp geprijsd. De beste kwaliteit en de mooiste kleuren. Shop voordelig bij Webwolwinkel om de mooiste brei en haakprojecten te maken. Regelmatig zijn er leuke aanbiedingen.

In de Webwolwinkel vind je handige kant-en-klare pakketten voor breien en haken. Met deze voordelige pakketten kun je gelijk aan de slag. Bij de pakketten zijn gratis patronen voor diverse projecten beschikbaar zoals sjaals, vesten, babydekentjes, woonaccessoires en meer. Leuk om te haken en breien.

Op zoek naar inspiratie voor het breien of haken? Bij Webwolwinkel vind je de mooiste brei- en haakboeken en magazines, bijvoorbeeld de nieuwste magazines van Katia , hobbyboeken; Haken en sfeer, Kant haken en nog veel meer!

Na aanmelding voor de nieuwsbrief ontvang je 10% korting op je eerste bestelling. Voortaan mis je geen aanbiedingen, nieuwe garens, gratis patronen en inspiratie meer. De nieuwsbrief komt één keer per maand uit en staat vol tips en inspiratie.

Heerlijke repen van Tony chocolonely in de Webwolwinkel. Sinds de oprichting in 2005 stellen zij misstanden in de chocoladewereld aan de kaak. Ze willen iedereen vertellen dat het er oneerlijk aan toe gaat in de chocoladewereld. Door de chocoladerepen te verdelen in ongelijke blokjes bijvoorbeeld. Tony’s koopt de cacao rechtstreeks in bij boeren in Ghana. De chocolade is fairtrade. De repen zijn niet te weerstaan. Heerlijk bij een kopje thee of koffie met een handwerkje.

Wil jij leren breien of haken? Geef je op voor één van de workshops.
De zekerheden van https://www.webwolwinkel.com
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.