De Wiltfang
De Wiltfang verkoopt functionele en mooie tuinproducten sinds 1997. Het assortiment bestaat uit alle mogelijke handgereedschappen voor de tuin.

Functionaliteit, duurzaamheid en verantwoord materiaalgebruik spelen de hoofdrol.
"Als functioneel ook mooi mag zijn" en "Koop minder, koop beter".
De zekerheden van https://www.dewiltfang.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

De Wiltfang verkoopt duurzame, functionele en mooie tuinproducten. Het assortiment bestaat uit alle mogelijke handgereedschappen voor de tuin, maar ook bijzonder inrichtingselementen zoals: regentonnen en plantenkassen.
Bij De Wiltfang staat de klant voorop en krijgt passend advies. Door onze jaren ervaring in de tuinbranche is er veel kennis vergaard. Ook hebben wij een goede band met onze klanten. Bij eventuele probleemstukken denken wij mee en komen we met een passende oplossing.
Daarnaast zijn duurzaamheid en verantwoord materiaalgebruik heel belangrijk. We hebben uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit die hier aan voldoen.


Bekijk Manifest