Stroopwafels.Online Webshop

Stroopwafels.Online Webshop

De lekkerste stroopwafels bestel je online bij Stroopwafels.Online. Wij hebben geen voorraad. Wij bakken de stroopwafels pas ná jouw bestelling, om ze vervolgens direct te verzenden. Verser kan niet!
De zekerheden van https://stroopwafels.online

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

De stroopwafel is een echt Nederlands product, ruim 200 jaar geleden voor het eerst gebakken in de stad Gouda. Speciaal voor Nederlanders in het buitenland en de niet-Nederlanders die tijdens een bezoek aan ons land de stroopwafel 'ontdekten', heb ik Stroopwafels.Online ontwikkeld. Als zoon van een Goudse stroopwafelbakker ben ik opgegroeid in de bakkerij. Inmiddels verzenden we onze verse stroopwafels wereldwijd. Wij hebben geen voorraad. Wij bakken de stroopwafels pas na jouw bestelling, om ze vervolgens direct te verzenden. Kijk eens in onze webshop en ervaar hoe makkelijk je je stroopwafels online bestelt. Groetjes, Patrick Noordegraaf


Bekijk Manifest