Internetvergelijk.nl

Internetvergelijk.nl

Internetvergelijk.nl is een gebruiksvriendelijke en betrouwbare portal waar consumenten onafhankelijk producten van providers kunnen vergelijken met behulp van postcodegegevens en persoonlijke wensen ten aanzien van internetabonnementen. De vergelijkingssite geeft een duidelijk inzicht in de snelheden en prijzen van internet, bellen en televisie pakketten. Bezoekers kunnen daarnaast de snelheid meten van hun internetverbinding en meer informatie lezen over providers. Op het blog staan tips en nieuws over alles wat gerelateerd is aan internet.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.