MVD Motorsports BV

MVD Motorsports BV

MVD Racewear is in 2007 opgericht door niemand minder dan meervoudig Nederlands en Europees Kampioen Supermoto, Marcel van Drunen. Dit Nederlandse supertalent haalden zijn voetsporen in de Wereld en Europese Kampioenschappen MX, voordat hij verliefd werd op de Supermoto sport.
Met zijn jarenlange ervaring en kennis over MX en Supermoto als basis, ontwikeld MVD Racewear comfortabele en vooral zeer veilig kleding voor de Supermoto, MX en BMX sport.

Deze kleding is nu ook voor jou beschikbaar in een van onze webshops!
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.