X-treme Smile Groothandel Tanden Bleken

X-treme Smile Groothandel Tanden Bleken

Groothandel en opleider voor tanden bleken en tooth gems in Nederland die zelf uit de tandheelkunde komt. Ideale partner voor schoonheidssalon, nagelstylist, mondhygiëniste of tandartspraktijk.
tandkristallen tanden bleken tooth gems
De zekerheden van https://xtremesmile.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Sinds 2010 verzorgen wij de cursus tanden bleken. Wat ons zo uniek maakt is dat we in Nederland de enige opleider zijn met achtergrond in de tandheelkunde. Daarom kunnen we jou het beste trainen en er voor zorgen dat je goed beslagen ten ijs komt. En lukt het even niet? Dan helpen onze professionals je weer verder. Ook op het gebied van producten houden we van mooie dingen, maar vooral ook goede dingen. We proberen onze klanten zo te helpen zoals we zelf ook geholpen willen worden. Dat is iedere dag weer onze missie.


Bekijk Manifest