Lynn's Furniture

Lynn's Furniture

Webshop voor een vintage interieur. Bij Lynn's Furniture vind je kwalitatief goede tweedehands Mid Century meubelstukken, industriele meubels, Scandinavisch en Dutch design. Een industriƫle stijl met metaal en natuurlijke materialen zoals hout en leer. De focus ligt vooral op design klassiekers uit de jaren 30 tot en met de jaren 80. Denk aan merken als Vitra, Gispen, Marko, Ahrend, Galvanitas, De Wit, Fritz Hansen en Pastoe met ontwerpers als Friso Kramer, Arne Jacobsen, A.R. Cordemeyer, Eromes, Osvaldo Borsani en W.H. Gispen.
Alles bij Lynn's Furniture is met zorg en liefde uitgezocht en opgeknapt. Elk item is uniek en omdat er niet groot ingekocht wordt wisselt de collectie regelmatig. Houd er rekening mee dat alles bij Lynn's Furniture tweedehands is.
De zekerheden van https://www.lynnsfurniture.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.