Schreeven Muziekinstrumenten

Schreeven Muziekinstrumenten

De winkel voor al uw A kwaliteit instrumenten en service. Zowel online als offline de beste keuze voor betrouwbaarheid en deskundigheid.
Muziekinstrumenten, Reparatie Muziekinstrumenten
De zekerheden van https://www.schreeven.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Na meer dan 65 jaar op het Plein 1944 vertrekt Schreeven Muziekinstrumenten in augustus 2018 naar een grotere locatie aan de Hulzenseweg 4 te Nijmegen. Niet alleen plein 1944 is verhuisd, ook Schreeven Brass en Spincity verhuizen naar de nieuwe locatie. Dit betekent dat alle afdelingen hun krachten bundelen op een vernieuwde, beter bereikbare plek met parkeerplaatsen voor de deur. De grotere showroom, de gespecialiseerde onderhoud- en serviceruimtes, efficiënt voorraadbeheer, voldoende speelruimtes, een gezellige koffiehoek, persoonlijke service in de winkel en hernieuwde online diensten maken dat Schreeven volledig klaar is voor de toekomst.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.