Natuurgezicht.nl

Natuurgezicht.nl

Natuurlijke gezichtsverzorgingsproducten en cosmetica voor huid en haar. De producten op Natuurgezicht.nl zijn met zorg geselecteerd en gegarandeerd zonder schadelijke stoffen en additieven.

Het assortiment bestaat uit een breed scala aan dagcrèmes en huidverzorgingsproducten bestemd voor verschillende huidtypen. Natuurgezicht.nl gelooft in de sterke geneeskracht van de de natuur. De meeste cosmeticaproducten zijn langer houdbaar door allerlei synthetische toevoegingen die uiteindelijk schadelijk kunnen zijn aan de huid op de lange termijn.

De producten in onze webshop zijn dat niet. Ze zijn handmatig samengesteld met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd en uitgebreid getest voordat ze op de markt verschijnen. Ons assortiment cosmeticaproducten is ontstaan uit onze hoge verwachtingen in gezichts- en lichaamsverzorging; een harmonie tussen de natuur, comfort en innovatie, rijk aan functionele principes van hoge kwaliteit.

De producten zijn gegarandeerd zonder schadelijke stoffen zoals petroleum derivaten, parabenen, imidazolyndinyl urea of bht garandeert een hoogwaardig cosmeticaproduct. De producten op onze website voldoen aan de kwaliteitseisen van EWG Skin Deep.
De zekerheden van https://natuurgezicht.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.