Ottoseal Pro
Bij Ottoseal Pro bestelt u de hoogste kwaliteit kit en lijm van fabrikant Otto-chemie. De producten in ons assortiment zijn van zeer goede kwaliteit en in honderden kleuren beschikbaar. Vele professionals gebruiken onze producten en ervaren zij als zeer goed verwerkbaar. Via onze webshop zijn de producten ook beschikbaar voor u als consument. U kunt zonder meerprijs één of meerdere kokers bestellen. Bestel veilig en snel op ottosealpro.nl
De zekerheden van https://www.ottosealpro.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Voor de hoogste kwaliteit kit of lijm bent u bij Ottoseal Pro op het juiste adres. De producten in ons assortiment van Otto-Chemie zijn van topkwaliteit en kunnen niet vergeleken worden met de "doe-het-zelf" producten in de plaatselijke bouwmarkt.

Ottoseal Pro is de grootste dealer in de Benelux en onze kitten en lijmen worden als "zeer goed verwerkbaar" bevonden. Door zowel professionele verwerkers maar ook zelfstandigen en particulieren. Hoe makkelijker de verwerkbaarheid van de kit en lijm, hoe efficiënter de werkzaamheden gaan en des te beter het eindresultaat.


Bekijk Manifest