Mudworx 4x4 webshop voor onderdelen en accessoires

Mudworx 4x4 webshop voor onderdelen en accessoires

Webshop voor 4x4, offroad en adventure georiënteerde mensen, gespecialiseerd in alles voor uw 4x4, zoals daktenten, luifels, lieren, recoverymateriaal, roofracks, verlichting, onderhoudsartikelen, tuning en nog veel meer...
De zekerheden van https://www.mudworx.nl

Nog niet goedgekeurd

Doorloopt momenteel het keuringsproces

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mudworx is ontstaan vanuit passie voor het merk Land Rover en dan specifiek de Defender. Wij rijden zelf een behoorlijk aangepaste TD5 110, welke regelmatig mee gaat naar de beurzen. Onze auto is het visite kaartje voor ons bedrijf. Naast de liefde voor de Defender altijd de droom gehad om een eigen webshop te mogen hebben, inmiddels 9 jaar verder met een mooi en uitgebreid assortiment, met voor ieder wat moois, van daktent tot dakrek, turbo tot rijplaat, noem het maar op en we verkopen het!


Bekijk Manifest