Zwartzaadolie.nl

Zwartzaadolie.nl

Zwartzaadolie.nl is jouw webshop voor vers geperste & pure zwartzaadolie. De olie wordt koud geperst. Wij beschikken over een eigen pers waardoor wij kleinschalig en vers kunnen persen met oog voor kwaliteit en ambacht. De olie is 100% puur en zonder enige vorm van toegevoegde stoffen.
De zekerheden van https://www.zwartzaadolie.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Vele jaren terug begonnen als een missie (uit de hand gelopen hobby) om de beste kwaliteit black seed olie op de markt te brengen. Na vele duizenden liters aan pers ervaring en duizenden positieve beoordelingen kan ik niks anders zeggen dan dat het een droom is die werkelijkheid is geworden. Er is niets mooiers dan elke dag opstaan en te doen wat je energie geeft, geluk brengt en super tof vind om te doen. De vele positieve beoordelingen zijn als de kers op de taart. Elke beoordeling brengt weer een glimlach op mijn gezicht. Mijn dank is dan ook groot voor elke gewaardeerde klant die ons in vertrouwen neemt!


Bekijk Manifest