Zitten in je tuin - Maak van je tuin je huiskamer!

Zitten in je tuin - Maak van je tuin je huiskamer!

De online winkel voor al je tuinproducten en tuinaccessoires, van Teakhouten tuinmeubelen, Cortenstaal houtopslagen tot de mooiste vuurtafels en natuurlijk nog veel meer prachtige tuinproducten, dan bent u bij Zitteninjetuin.nl zeker aan het juiste adres!

Ons 1e punt aandacht bent u zowel als klant en natuurlijk de kwaliteit van onze prachtige producten! Ook zijn wij continu voor u als klant opzoek naar de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van tuinmeubelen en tuinaccessoires.
Hebben wij het niet dan gaan zij het voor u als klant zoeken.
Persoonlijkheid staat bij ons ook zeer centraal, wij komen persoonlijk onze producten bij u afleveren op de u tijd en gaan pas weg als u tevreden bent!
Bent u opzoek naar iets speciaals en wij hebben het niet dan gaan wij vrijblijvend het voor u als klant zoeken.

Ons motto is niet voor niets 'Maak van je Tuin je Huiskamer'!
De zekerheden van https://zitteninjetuin.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.