Kristalmeester
Kristalmeester, de webwinkel voor prachtige edelstenen, mineralen en kristallen.
De zekerheden van https://www.kristalmeester.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ik ben Martijn Antonius en heb al mijn hele leven een speciale connectie met edelstenen. Een aantal jaren geleden ben ik Kristalmeester begonnen om mijn enorme passie voor edelstenen, mineralen en kristallen nog meer te leven. Mijn missie met Kristalmeester is dat je door het ervaren van de schoonheid en de energie van stenen je bewustzijn vergroot zodat je leert zien en accepteren wie je werkelijk bent. Mijn wens is dat je beseft hoe mooi en compleet je eigenlijk al bent en dat je vanuit dit inzicht groeit als mens en bijdraagt aan een mooiere wereld.


Bekijk Manifest