Khushi Jewels & Your Princess Kindersieraden

Khushi Jewels & Your Princess Kindersieraden

Khushi Jewels damessieraden voor trendy, luxe en betaalbare sieraden van echt zilver. Bent u opzoek naar een prachtige ketting, ring, oorbellen, charm bedels of armband bekijk onze collectie. De sieraden zijn gemaakt van echt zilver en soms gecombineerd met bijzondere materialen als edelstenen, hout of parels.

Your Princess kindersieraden, voor onze kleine Prinsessen. Voor elk meisje hebben wij een passend sieraad. Houdt ze van dieren, bloemen, cupcakes of symbolen Your Princess kindersieraden heeft het allemaal. De sieraden zijn gemaakt van echt zilver, maar ook betaalbaar. Your Princess kindersieraden heeft sieraden in vrolijke kleuren maar ook prachtige zilvere ontwerpen. Bekijk de collectie van Your Princess en u begrijpt wat wij bedoelen.

De zekerheden van http://www.khushijewels.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.