38 Dresses and a Suit

38 Dresses and a Suit

Webwinkel met vrolijke kleding voornamelijk voor vrouwen, daarnaast nog wat polo's voor de heren en jurkjes voor meisjes.
Het zijn voornamelijk (retro) jurken en alles wat daar leuk bij is, zoals vestjes, schoenen en tassen.
Merken zijn oa: Tante Betsy, Margot, 4funkyflavours, IEZ, Froy & Dind en King Louie. Dit is een beperkte opsomming omdat het echt teveel om op te noemen is. Trots ben ik op het feit dat vrouwen mijn winkel een snoepwinkel noemen!
De zekerheden van https://www.38dresses.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.