Petit Lamour
Sieraden en ander moois met een verhaal, om lief te hebben, te koesteren en te bewaren. Om iets te vieren, te gedenken of gewoon omdat je iets heel bijzonders wilt. Petit Lamour staat garant voor de aller mooiste moedermelk, gedenk en edelsteen sieraden. Daarnaast vindt je unieke handgemaakte kaarsen en andere mooie producten uit eigen atelier. Alles wordt persoonlijk vervaardigd en met de grootste zorg en aandacht verpakt en verstuurd.
De zekerheden van https://www.petitlamour.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Petit Lamour is een 'one woman' business. De website, inkoop, het smeden, inpakken, kaartjes schrijven, emails beantwoorden etc. worden door mijzelf verzorgd. Elk facet van het ondernemen vind ik heerlijk om te doen en te bedenken. Heel vaak stuur ik wanneer ik aan het smeden ben 'behind the scene' foto's. Zo kun je zien dat alles handgemaakt is. Klantcontact vind ik erg belangrijk. Mijn sieraden worden met heel veel liefde ontworpen en gemaakt. Geen vandaag vandaag besteld morgen in huis,- maar jouw sieraad wordt met aandacht gemaakt en altijd verstuurd als gift.


Bekijk Manifest