Modesokken
Als Modesokken.nl zijn wij enthousiaste sokkenliefhebbers en weten we dat er niets zo vervelend is als sokken die niet goed zitten of snel verslijten. Daarom hebben we ons toegewijd om alleen de beste kwaliteit sokken aan te bieden die comfortabel, duurzaam en stijlvol zijn.

Ons team bestaat uit mensen met verschillende achtergronden en ervaringen, maar we delen allemaal een passie voor sokken. We geloven dat sokken niet alleen een praktisch kledingstuk zijn, maar ook een manier om je persoonlijkheid en stijl uit te drukken. Of je nu op zoek bent naar sokken voor sport, werk of een speciale gelegenheid, we hebben een uitgebreid assortiment van kleuren, patronen en stijlen om uit te kiezen.

Onze klanten zijn voor ons erg belangrijk en we willen ervoor zorgen dat je een geweldige winkelervaring hebt. We bieden snelle en betrouwbare levering, gratis verzending bij bestellingen boven een bepaalde waarde en een uitstekende klantenservice om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop.

We willen ook benadrukken dat we niet alleen maar een website zijn die sokken verkoopt. We willen een community creëren van sokkenliefhebbers en iedereen uitnodigen om deel te nemen aan onze passie. Volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en om inspiratie op te doen voor nieuwe sokkencombinaties.
socks
De zekerheden van https://www.modesokken.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.