Zhen Zhu - Unique pearls for a personal touch

Zhen Zhu - Unique pearls for a personal touch

Sieraden van Zhen Zhu worden op een ambachtelijke manier met de hand gemaakt. Speciaal ontworpen en met liefde in elkaar gezet.
Zo is ieder Zhen Zhu sieraad een uniek onderdeel van je outfit. Zodat jij met dit sieraad in combinatie met je kledingkeuze aantrekkelijk uitziet.
Sieraden
De zekerheden van https://www.zhenzhu.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Zhen Zhu komt uit het Chinees, waar de meeste parels groeien en betekent kostbare parel of parel. Het bedrijf is opgericht in april 2010.

Zhen Zhu is ontstaan uit een mix van een drietal zaken: passie voor reizen door Azie, sinds jaar en dag een grote voorliefde voor parels en sieraden en het ondernemerschap.
Tijdens de vele reizen door China en Thailand, ben ik in contact gekomen met de lokale bevolking en hun bedrijfjes die de meest prachtige sieraden van parels kunnen maken.
Inmiddels is Zhen Zhu uitgegroeid tot een ware specialist op het gebied van betaalbare parelsieraden, met een zeer uitgebreide collectie. Van klassiek tot elegant en


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.