Haargroeispecialist.nl

Haargroeispecialist.nl

De Haargroeispecialist is al sinds 2011 dé specialist voor producten tegen haarverlies. Het is ons doel om mensen te helpen met hun haarproblemen. In onze webwinkel bieden wij een assortiment van haargroeistimulerende producten die streng geselecteerd zijn op hun werking, gebruiksgemak en wetenschap

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij, de twee oprichters van de Haargroeispecialist, hadden zelf ook last van haarverlies. In de afgelopen jaren hebben wij zeer veel kennis opgedaan over haargroei, de bestrijding van haaruitval en de ontwikkeling van haargroeimiddelen. Vele producten hebben we in het verleden geprobeerd. We weten hoe vervelend het kan zijn om last te hebben van haarverlies en niet te weten welke producten je het beste kunt gebruiken. Dé reden om te starten met de Haargroeispecialist is dat er op internet en in winkels veel producten worden aangeboden tegen haarverlies, die onvoldoende wetenschappelijk zijn onderbouwd en een veel te hoog prijskaartje hebben.


Bekijk Manifest