ProSkating Webshop

ProSkating Webshop

ProSkating is inmiddels een welbekende naam in de schaats- en skeelerwereld. Inmiddels brengen we voor het 22e seizoen achtereen met succes het schaatsmagazine ProSkating in de markt. Waar u in het magazine vooral de achtergrond verhalen leest, vindt u op http://www.proskating.nl al het laatste schaats- en skeelernieuws.

Sinds 2015 hebben we daarnaast onze eigen webshop. Die stap was voor ons klein, want wij kennen de sport door en door en hebben veel contact met alle schaats- en skeelermerken. Met producten van veel grote schaats- en skeelermerken hebben we een zeer complete webshop met onze eigen voorraden en hanteren we scherpe prijzen en hebben we mooie aanbiedingen.
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.