Balans voor Kinderen

Balans voor Kinderen

BACHBLOESEMS VOOR KINDEREN
Je constateert dat jouw kind bepaalde emoties en gedragskenmerken heeft tijdens het opgroeien? Dan wil je je kind graag een steuntje in de rug geven gedurende de dag. Denk hierbij bijvoorbeeld aan school, verjaardagen, sporten, uit logeren of gewoon thuis.
Je wilt uiteraard dat je kind ook rustig, ontspannen, vrolijk, zelfverzekerd en geconcentreerd blijft. Wat nou als je dit kunt ondersteunen met een product dat je kind op een 100% natuurlijke wijze helpt? Bachbloesems zijn voedingssupplementen die jouw kind bij de hand nemen tijdens het opgroeien.
bachbloesem rescue druppels bachbloesem voor kinderen

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hoe ben ik begonnen met Bachbloesem? Ben eerst gaan zoeken op internet naar een alternatief omdat op dat moment evenals nu de wachttijden voor hulp en de eventuele start met medicatie nogal lang duurde. Ik stuitte op Bachbloesem maar was eerst sceptisch. Na het lezen van de mooie resultaten heb ik het wel direct besteld. Na twee weken gebruik van Bachbloesem merkten we een positief verschil. We waren verwonderd en ik ben mij daarin gaan verdiepen.
De studie heb ik in 2014 met een erkend certificaat heb afgerond. Ik mag mij officieel BFRP* noemen.
In mijn Bachbloesempraktijk behandel kinderen met en zonder diagnose.
Gon de Ruijter


Bekijk Manifest