Geboortegift.nl

Geboortegift.nl

Welkom bij Luiertaart & Kraamcadeau Paradijs Geboortegift! 🎁👶

Hier vind je de leukste en meest creatieve babycadeaus, luiertaarten en kraampakketten voor die speciale nieuwe spruit in jouw leven. Ontdek onze unieke, handgemaakte creaties en maak het kraambezoek extra bijzonder!
luiertaarten kraamcadeaus geboortecadeau
De zekerheden van https://www.geboortegift.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Geboortegift.nl levert de beste service en heeft ruime openingstijden. Wij verkopen geen directe artikelen als doorlevering. We werken enkel met de beste merken, waardoor we een hoge kwaliteit waarborgen. Hygiene is erg belangrijk, daarvoor hebben we vele maatregelen getroffen. Eerlijke ondernemersschap met vakmensen, daar is waar wij voor staan.


Bekijk Manifest