NoordZeemeermin
Webshop voor zeemeerminstaarten en andere zeemeermin artikelen
Zwem artikelen Speelgoed Kinder kleding
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Welk meisje droomt er niet van? Deze droom wordt werkelijkheid met een zeemeermin staart van NoordZeemeermin!

12 maanden garantie

Onze staarten zijn van hoogwaardige materialen vervaardigd. Meer dan 2500 zeemeerminnen hebben een staart bij ons gekocht en zelden gaan ze stuk. Om je toch een hart onder de riem te steken geven we je standaard 12 maanden garantie op de zeemeermin set van NoordZeemeermin (staart, vin en bikini).


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.