van Kaat
Van Kaat, webshop voor de leukste kinderfeestjes thuis.

De leukste kinderfeestjes vier je thuis! Wat dacht je van een professorfeestje of zeemeerminfeestje? Geen tijd of inspiratie om zelf een feestje te organiseren? Maak dan gebruik van de draaiboeken en feestpakketten met originele thema's van vanKaat.

In de draaiboeken staat een volledig programma met uitgebreide beschrijving voor een hele middag feest. Met uitnodigingen in het thema. Maak het jezelf supermakkelijk en bestel het feestpakket bij het draaiboek. Daarin zit alles wat je nodig hebt voor de activiteiten uit het draaiboek. Scheelt jou veel tijd aan het in huis halen van de juiste spullen en voorbereiding!

Je hoeft echt niets meer zelf te bedenken of te organiseren. Samen met vanKaat kan dus iedereen zonder stress en zorgen een superleuk kinderfeestje voor zijn kind regelen.
De zekerheden van https://www.vankaat.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest