smartshop420.com

smartshop420.com

Welkom op de website van Smartshop420.com

Smartshop420 is een onderdeel van Urban Garden Culture B.V. Onze smartshop heeft een online webshop en een shop-in-shop in de winkel van Urban Garden Culture in Utrecht. Ons team bestaat uit 4 personen. Twee hiervan bedienen de winkel, een doet de administratie en online bestellingen verwerken en de laatste is continu bezig met online marketing, promotie en verbeteringen aan onze websites en social media. Samen zijn we ook verantwoordelijk om alle online bestellingen in te pakken en te versturen.

De twee winkel medewerkers zijn gespecialiseerd op het gebied van Vaporizers en toebehoren, CBD-producten en hebben ruime kennis van de Smartproducten. Gezien de toenemende vraag naar Vaporizers en CBD-producten heeft Smartshop420 in de fysieke winkel een aantal testmodellen beschikbaar. Onze personeelsleden kunnen jou dan ook alle modellen demonstreren en je kunt zelfs diverse modellen in de winkel testen.

De zekerheden van https://smartshop420.com
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.