Loft shoes
Ben je op zoek naar mooie en modieuse damesschoenen van bekende merken? Dan ben je bij LOFT SHOES aan het juiste adres. De complete collectie van LOFT SHOES kun je online in onze webshop bekijken én shoppen. Of bezoek onze winkel in Valkenswaard, adres: Eindhovenseweg 24. Naast schoenen en tassen presenteren we in onze winkel ook een uitgebreide collectie trendy dameskleding.

LOFT SHOES biedt de modebewuste vrouw een eigentijdse en modieuze collectie damesschoenen, tassen en accessoires.
In onze winkel en webwinkel presenteren we de schoenencollecties van Roberto d’Angelo, Kanna, Nubikk, Ilse Jacobsen, Bronx, Bibi Lou, Janet&Janet, Malou O, Hoff, CTWLK, Ralph Lauren en nog veel meer.

Wij rekenen geen verzendkosten binnen Nederland vanaf € 60,00 bestelbedrag. Voor België is dit €70,00. Bij het retour sturen van artikelen zijn de verzendkosten voor uw rekening.

Veel shopplezier

LOFT SHOES
Ingrid Antonis
De zekerheden van https://www.loftshoes.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.